Mám nahlásit obráceně zapojené HDO nebo to mám ututlat?

<< < (4/4)

tomáš buřival:
Vážně si myslíte, že pokud by to bylo naopak a distributor okrádal vás a vy jste to nevěděl, že vám něco vrátí ?? To jste skutečně tak naivní??  Jediné čeho bych se obával je, ža na to nějaký z techniků při nějaké výměně elektroměru nebo HDO  nebo při odečtu přijde a budou po vás chtít doplatit rozdíl.

Miroslav Minařík:
Citace: tomáš buřival  28.10.2009, 19:59

Vážně si myslíte, že pokud by to bylo naopak a distributor okrádal vás a vy jste to nevěděl, že vám něco vrátí ?? To jste skutečně tak naivní??  Jediné čeho bych se obával je, ža na to nějaký z techniků při nějaké výměně elektroměru nebo HDO  nebo při odečtu přijde a budou po vás chtít doplatit rozdíl.

Ne, že si to myslím, ale stalo se nám to. Před třemi léty se nám zasekl vysoký tarif. Bylo to v létě, kdy jsme netopili a tak nevšimli blokovaných spotřebičů.
Technik přijel, opravil a vyúčtování vzali s ohledem na minulé období. Myslím, že není namístě podněcovat takové myšlenky, když k tomu ještě nedošlo. Apropo zde se bavíme o opačném případě, že?

Jan Franěk:
A já si myslím že právě takový okamžik ukáže co v kom je. I podle odpovědí zde ,  si dělám obrázek o chování a životním postoji některých kolegů. Někteří bojují se stavem v naší společnosti tím, že se sami snaží být lepší a jiní žijí stále před rokem 1989 a jejich heslem je ,  že ten kdo nekrade tak okrádá rodinu a nebo se snaží jen ze systému co nejvíce vytěžit a nic mu nevrátit. JE ROK 2009 probuďte se!

Nechte si to od někoho (tím myslím elektrikáře) zkontrolovat. A podle výsledku se zařiďte. Pak je to na VAšem uvážení. Osobně doporučuju v případě chyby na měření kontaktovat distributora. A je jedno v čí neprospěch to bude.

Navigace

[0] Index zpráv

[*] Předchozí strana