Nemáte bližší info o reportáži TV Nova probíjení přes zásuvky a vodovod?

<< < (17/52) > >>

Rozmahel Vladimír:
Citace: Fuk Tomáš  30.10.2009, 23:13

...2) jedná se o podvod. Symptomatické je, že zatím nebyla zapálena žádná cennější věc a každý zárodek požáru se podařilo včas odhalit a uhasit - čili vždy byl někdo během několika sekund na místě.
Taky bych se k tomu klonil. Už název obce Strašice tomu napovídá. Vzpomínám si na podobnou záhadu z minulosti, kdy u jedné stařenky lítalo vzduchem všechno možné a všude byly jen střepy. Ukázalo se, že se bavil vnouček...,  pro obec velmi dobrá reklama. Nechci téma zlehčovat, ale ten klučina z prvního videa má v jednom okamžiku úsměv jako Mona Lisa.
Vzpomeňme na nešťastnou rodinu z Ameriky, které zlý balón unesl chlapce...

občan strašic:
Zdravíčko všem,

trestní oznámení na neznámého pachatele podáno bylo.
Ta rodina je solidní a malý Jirka je velmi slušný, upřímný a pravdomluvný kluk.
Tady ve Strašicích nikdo nemůže za to, že z toho NOVA a ostatní, kteří tomu vůbec nerozumějí, udělali bulvár a duchařinu, ale tak je to prostě v české kotlině se vším.
Tak jsem původně myslel, že by ten mediální zájem přitáhl pozornost opravdových odborníků, kterým jde o věc a ne ten balast okolo  :-\.

# Kontakty redakčně skryty ...

Miroslav Minařík:
Ještě jednou prosím
posílejte to e-mailem na redakční poštu (jako minule). Nevystavujte vše veřejně zde. To se nedělá.

Nechci tvrdit, že někdo nemluví pravdu. Zde jde kolegům právě o tu podstatu. Ale pokud nepodložíte tvrzení technickým důkazem, ale opět pouze tvrzením, dosáhnete pouze toho, že bude případ odložen!
Tvrdím, že pro seriózní zjištění budou potřeba fakta,  z kterých lze vyvodit hypotézu a následný postup. Takové korespondenční šetření je k ničemu.

Proto ještě se ptám znovu na zbývající otázky:
Existují technická měření? Co zjistil ČEZ a co vodárny? Byly zničené spotřebiče na expertíze? A zásuvky také? Jaká je četnost těchto jevů? Dá se vysledovat nějaká paralela? Jaké všechny sítě prochází pod pozemkem a okolí? Existuje jeden člověk, který vše řídí? Shromažďuje údaje?

Odběratel Strašice:
Naprosto souhlasím. Toto je jediná rozumná cesta. Svůj názor jsem již ve včerejším příspěvku prezentoval. Je nezbytné prověřit stav všech rozvodů v obci (včetně neoficiálních) a zajímat se o to, kdo a jakým způsobem zde distribuci elektřiny (tedy i revize, opravy a modernizace rozvodné sítě včetně transormátorů) dlouhodobě provádí a zda vůbec disponuje příslušným distribučním oprávněním.

Miroslav Minařík:
Citace: občan strašic  31.10.2009, 08:34

Tak jsem původně myslel, že by ten mediální zájem přitáhl pozornost opravdových odborníků, kterým jde o věc a ne ten balast okolo  :-\.
 ...

Nejde o pouhý zájem. Taková měření a pozornost stojí poměrně hodně časoprostoru. Pokud jej nechce nakupovat, pak musíte zvolit takovou strategii, při které získáte důvěru a následnou podporu.
Když budete tento příběh nechávat ve stávající bulvární rovině nedosáhnete toho, čeho žádáte.
Tedy od teď zde uvádějte pouze to, co je nezpochybnitel né. Rozumíte mi?

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana