Nemáte bližší info o reportáži TV Nova probíjení přes zásuvky a vodovod?

<< < (39/52) > >>

Miroslav Minařík:
Celý strašický případ pěkně shrnuje Karel Wágner ve své blogu na Idnes!
http://karelwagner.blog.idnes.cz/c/145661/PROC-VLASTNE-HORELY-ZASUVKY-VE-STRASICICH.html

Fuk Tomáš:
Citace: Miroslav Minařík  08.07.2010, 15:59

Celý strašický případ pěkně shtnuje Karel Wágner ve své blogu na Idnes!
http://karelwagner.blog.idnes.cz/c/145661/PROC-VLASTNE-HORELY-ZASUVKY-VE-STRASICICH.html

Což nic nemění na tom, že je ta informace na blogu snůška osobních teorií, kde se pohazuje vysokými frekvencemi (vyskakujícími z výkopu a přeskakujícími vypnuté jističe a vypínače),  ale jediná uvedená čísla jsou 50 Hz a 16,7 Hz.

Miroslav Minařík:
Citace: Fuk Tomáš  08.07.2010, 17:20

Což nic nemění na tom, že je to snůška osobních teorií, kde se pohazuje vysokými frekvencemi (vyskakujícími z výkopu a přeskakujícími vypnuté jističe a vypínače),  ale jediná uvedená čísla jsou 50 Hz a 16,7 Hz.

Pokud se na videospot podíváš celý, uslyšíš jak uvádí pouze informativní data. Celou zprávu nezveřejní dokud nebude mít souhlas objednavatele. Kolegové z železnice mají poznámky k jeho hypotéze, které by chtěli prodiskutovat tak aby hypotézu poopravil.

Chceš se také účastnit?

Jirka Š.:
Citace: Fuk Tomáš  08.07.2010, 17:20

...ale jediná uvedená čísla jsou 50 Hz a 16,7 Hz...
Myslím, že hlavně autor odkazoval na tvar křivky vázané na tyto frekvence, tedy dle Fourierovy transformace vlastně těch čísel máte k dispozici nekonečně mnoho  ;)

Mimochodem, nevíte někdo, jak je to s těmi 16,7Hz v regulaci lokomotiv? Vždycky jsem měl za to, že když se někde toto číslo objeví, je to jen zaokrouhlená 1/3 z 50Hz, a vidím, že jsem se mýlil

Jirka Š. Svejkovský:
Citace: Jirka Š.  09.07.2010, 12:11

Mimochodem, nevíte někdo, jak je to s těmi 16,7Hz v regulaci lokomotiv? Vždycky jsem měl za to, že když se někde toto číslo objeví, je to jen zaokrouhlená 1/3 z 50Hz, a vidím, že jsem se mýlil

Wiki to ví.

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana