Nemáte bližší info o reportáži TV Nova probíjení přes zásuvky a vodovod?

<< < (34/52) > >>

Miroslav Minařík:
Citace: Radek Červený  08.11.2009, 10:46

Nějak jsem Mirku nezachytil, že by byly poškozeny v domě spotřebiče. Nebo mě něco uniíklo? :-\ ...

To bylo první co mě zajímalo. Jak byly poškozeny. Které vstupy, jakou energií ... To stejné ohořelé zásuvky. Saze by mohly obsahovat zbytek jiné látky.

Bezdrátový monitoring s kamerami, pohybovými čidly, senzory teplot a napětí se měl udělat hned zkraje. Jsme v 21. století, kdy (pokud to přeženu) lze všechny hodnoty vyčítat online na internet. A tak by lační po informacích byli uspokojeni. Mračkovi by nemuseli nic hlídat. Hlídala by celá republika a hasič sedící v autě.
Vše by k dispozici bylo. Pardon, kromě zájmu. Kolega mi našeptává s úsměvem, že by se musela vypsat ještě veřejná soutěž o licenci na on-line přenos. To by people metery praskaly současně s akvárii ... Snad na závěr, vůbec nešlo o to abychom to dělali my, mohlo to napadnout jiné ...
 (dance)

Apropo existuje další hypotéza žáka fyziky slabšího, prý meteoradar  (fool)

Jan Franěk:
Že proutkařství je osvědčená metoda, jasně ukazuje to, že studnaři mají své proutkaře a studnu vrtají se zárukou vody. Nevbýt to pravda, tak by museli zákonitě zkrachovat. To jen tak mimo téma.

Jinak zatím to vypadá, že není ani dostatečná vůle provést důkladnější rozbor v celém domě. Vždy to jsou jen takové výkřiky do tmy. Jen TV NOVA se pokusila o nějaký monitorink, ale bez nějakého úspěchu. Stejně bych jim nevěřil i kdyby měli úspěch. Znám jejich práci a senzacichtivos t jejích redaktorů (přesvědčují nás o tom každý den) a proto pro mě nejsou seriózní cestou.
To co se tam zatím děje je trochu v rosporu se zdravým rozumem. Sázím na lumpárnu.

Proto jsem už zkraje volal po BOŘIČÍCH MÝTÚ.  o:-) Teď ovšem souhlasím s tím, že je to jen ztráta času. Možná už za pár dní bude ve zprávách něco třeba o klukovině a tak podobně. Počkám co ukáže čas.

Radek Červený:
Tak máme další zprávu na Novinkách.cz. http://www.novinky.cz/domaci/184773-za-zahadou-domu-ve-strasicich-muze-byt-vodarna.html
Ale zajímavý je závěr zprávy: Postižená rodina teď zaznamenala rozšíření ‚záhadných‘ jevů i na sousední nemovitost, kde momentálně přebývají. Podle informací se jedná o zkraty zásuvek, ovšem pouze tříkolíkových.
Když pominu lapače ďáblů, schopnosti kněze, duchy zemřelých, kteří škodí na základě staletého prokletí atd.,  tak to vypadá, že klučina pokračuje dále v krasojízdě u sousedů  :)
Nevíte náhodou, jestli se v tom prázdném domku něco záhadného dělo posledních 10 dní, co tam rodina nebydlí?

Miroslav Minařík:
Jedu tam příští týden za těmi, kteří dají na vědecké příčiny.
Tomu, co se píše v denících už věřím, řekněme "jen tak trochu" ...  (whist)

Fuk Tomáš:
Citace: Radek Červený  19.11.2009, 17:35

Tak máme další zprávu na Novinkách.cz: za-zahadou-domu-ve-strasicich-muze-byt-vodarna....

Jistě, giga/terrahertzové generátory o výkonu mnoha kilowattů patří k běžné výbavě venkovských vodáren. Že oni v té vodárně mají ve vodojemu schovaný ten americký radar?  :D

Citace: Radek Červený  19.11.2009, 17:35

Ale zajímavý je závěr zprávy: Postižená rodina teď zaznamenala rozšíření ‚záhadných‘ jevů i na sousední nemovitost, kde momentálně přebývají. Podle informací se jedná o zkraty zásuvek, ovšem pouze tříkolíkových.
Když pominu lapače ďáblů, schopnosti kněze, duchy zemřelých, kteří škodí na základě staletého prokletí atd.,  tak to vypadá, že klučina pokračuje dále v krasojízdě u sousedů  :)
...

Jestli by nebylo užitečné poslat toho klučinu někam, kde by jeho aktivita byla prospěšná,

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana