Nemáte bližší info o reportáži TV Nova probíjení přes zásuvky a vodovod?
Miroslav Minařík:
Přesunuli jsme toto téma z veřejné do poloveřejné části a znovuotevřeli.
Miroslav Minařík:
Pánové bonbónek!
Viz fotopack
... Příčinou koncentrace energie v domě hrůzy je výstavba fotovoltaické elektrárny v okolí domu, která energii kumuluje a odráží ve směru domu ... Fotovoltaické panely se chovají jako odrazka, nebo zesilovač koncentrující energii vyzařovanou vysílači i ze vzdáleného okolí v ose fotovoltaickýc h panelů a domu hrůzy. Záření nepochybně překračuje normy a je nebezpečné pro zdraví člověka, zatím nedosahuje té úrovně, aby člověk utrpěl popáleniny. Energie stačí k přehřátí a zapálení zásuvek propojených dokonalými vodiči měděné sítě, která odraženou vysokofrekvenč ní energii zachytává a koncentruje ... Jsem přesvědčen, že po zastínění , nebo změně úhlu náklonu fotovoltaickýc h panelů elektrárny dojde k zásadní změně naměřených hodnot záření v kokolí domu hrůzy.
A co na to vy, kolegové?
http://www.strasice.eu/index.php?page=forumtema&id=5
Jirka Š. Svejkovský:
Borec! Konečně na to někdo kápnul! ;D ;D ;D (funny)
Miroslav Minařík:
Po dnešním investigativní m telefonování mám konečně důvěryhodné osoby, které mají co říci faktického k vyšetřování ve Strašicích.
Miroslav Minařík:
Proč vlastně hoří zrovna zásuvky?
Je nějaký důvod, aby vzplál oheň u zásuvky dříve, než třeba mezi fázemi v rozvaděči?
(zle)
Tedy čistě hypoteticky, pokud bude natolik zvýšené napětí, že by došlo k přeskokům, pak existuje v instalaci více míst, kde by mělo dojít k zahoření.
Viděl jsem mnoho "vyjiskřených" nulovaných zásuvek, ale žádná nevzplála v takovém rozsahu.
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana