Nemáte bližší info o reportáži TV Nova probíjení přes zásuvky a vodovod?

<< < (25/52) > >>

Fuk Tomáš:
Citace: Miroslav Minařík  01.11.2009, 16:28

Pánové bonbónek!

Viz fotopack
... Příčinou koncentrace energie v domě hrůzy je výstavba fotovoltaické elektrárny v okolí domu, která energii kumuluje a odráží ve směru domu ... Fotovoltaické panely se chovají jako odrazka, nebo zesilovač koncentrující energii vyzařovanou vysílači i ze vzdáleného okolí v ose fotovoltaických panelů a domu hrůzy. Záření nepochybně překračuje normy a je nebezpečné pro zdraví člověka, zatím nedosahuje té úrovně,  aby člověk utrpěl popáleniny. Energie stačí k přehřátí a zapálení zásuvek propojených dokonalými vodiči měděné sítě,  která odraženou vysokofrekvenční energii zachytává a koncentruje ... Jsem přesvědčen, že po zastínění ,  nebo změně úhlu náklonu fotovoltaických panelů elektrárny dojde k zásadní změně naměřených hodnot záření v kokolí domu hrůzy.

A co na to vy, kolegové?

http://www.strasice.eu/index.php?page=forumtema&id=5

Nedalo mi to a trochu jsem pozjišťoval, jak je to vlastně situované. Přikládám googlí mapy s vyznačením polohy domu M.,  vodárny a FV elektrárny. Zajímalo by mě,  jak si pan fotopack vysvětluje, že ony jevy nejsou pozorovány v objektech bližších elektrárně,  dokonce ani v těch které výhled z domku M na elektrárnu zakrývají. Že by odrazem od pečlivě zaostřené ionosféry?  :D
Pro další badatele přikládám GPS souřadnice domku M: N 49°43'21"  E13°45'36"

Miroslav Minařík:
Sehnal jsem do party dalšího fyzika!
Jen se musí tato kauza z té mediální roviny dostat více na vědeckou, jinak nebude nic!

Rozmahel Vladimír:
Myslím si, že se příliš snažíme pochopit následek a ne příčinu. Už to tady bylo v mnohých příspěvcích naznačeno. To, že něco zahoří se může stát. Je pak jedno jestli je to kryt zásuvky nebo ručník. Pokud to má skutečně na svědomí nějaká neznámá energie, musely by to být cílené útoky, protože náhodná energie v takové síle by se asi do domu nedostala tak, aniž by nevzplál celý dům nebo spousta jiných věcí. Pokud by to měla být vyšší moc, nikdo nic nezměří. Nejlepší by bylo chlapce " pro jistotu " umístit do střeženého prostoru. Myslím si, že četnost jevů by byla nula.
To celé nebude kachna, ale martinská husa.

Jan Kelbich:
Citace: Štefan Beláň  30.10.2009, 18:42

Pokud problém přetrvává již delší dobu, nechápu, proč není objekt non-stop sledovaný kamerovým systémem?  :-\

Foto je foto, ale videozáznam je o přece jenom věrohodnější. 8)

Pane Beláni, řekl bych, že ani jedno není vůbec věrohodné. Zvlaště, pokud je to digitální - na to stačí klávesnice ... (no praktické to moc není, ale šlo by to - myslím fotku nebo videozáznam napsat v hexaeditoru).   :)

Štefan Beláň:
Citace: Jan Kelbich  01.11.2009, 21:28

Pane Beláni, řekl bych, že ani jedno není vůbec věrohodné. Zvlaště, pokud je to digitální - na to stačí klávesnice ... (no praktické to moc není, ale šlo by to - myslím fotku nebo videozáznam napsat v hexaeditoru).   :)

TO: Kelbich
Pochopitelně že jsem neměl na mysli přeložený videozáznam kýmsi. ??
Myslel jsem přímý přenos věrohodným zprostředkovat elem a skutečný záznam vzniku všech popsaných jevů - počátek zahoření, průběh praskání skla, škvaření PVC...atd.

Tomu bych osobně dal přednost a určitě by mne tyto jevy začaly vážně zajímat. Zatím jsou to jen dohady a pochybnosti. :-[

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana