Pánové, co praxe? Vy vážně do koupelen (pokud je tam pračka) taháte dva okruhy zásuvek? Jeden na pračku a druhý na holicí strojek či fén?
Nevybavuji si, že jsem někde viděl zásuvku u zrcadla napojenou třeba na okruh kuchyně, pokoje apod. nebo samostatně... Vždy nasmyčkováno přes pračku...
Já zásadně realizuji v koupelně 2 okruhy! Pračka vždy samostatně a zásuvku u umyvadla nasmyčkuji zpravidla se zásuvkou na chodbě, nebo verandě. Dnes se již vyskytují pračky s příkonem přes 3kw a fény s příkonem přes 2kW. Těžko budu potom vysvětlovat zákazníkovi, že jsem mu ušetřil 200,-Kč, ale nemůže se fénovat v okamžiku, když hřeje pračka. Klasickou odpovědí je, že si přál funkční instalaci. I když je souběh nepravděpodobn
ý, tak funguje skvěle. Před 15-ti lety jsem si u sebe doma nasmyčkoval zásuvku na fén s pračkou a hodněkrát jsem běžel s mokrou hlavou zapnout ohřátý jistič, takže jsem po 2 letech okruhy rozdělil a je klid. Souběh, že se někdo fénuje a zároveň se ze zásuvky v chodbě napájí vysavač, jsem nezažil. A to se dnes hojně používají centrální vysavače, které napojuji také na samostatný vývod.