Je vyhotovenie tohoto bleskozvodu (hromosvodu) vo dreve v súlade s normami?
Ladislav Koštejn:
Nádherné: Firma sa asi držela veršů hymny -
"Nad tatrou sa blýská hromy divo bijů zastavme sa braťja veď sa ony straťja slováci ožijů"
Myslím, že by neožil ani Chuck Noris. :o :o :D
Rozmahel Vladimír:
Hromosvod je naprosto v pořádku, pro svody je použit nový typ vodiče HFI. Pro neznalé, jedná se o vodič High Fošna Isolation. (dance)
Pavel Horský:
Taková krásná chatka a ona po prvním zásahu z nebe zadoutná. Je to škoda. Není někde v chatce přišpendlený návod, jak se chovat v případě bouřky? Myslím, že je tam psáno," v případě blížící se bouřky okamžitě opusťte chatu, ve volném prostranství si sedněte na bobek a hlavu strčte mezi kolena". :D
Jaroslav Klinský:
Tak jsem se velmi dobře pobavil u komentářů kolegů. Ale co jinak napsat, než si z toho udělat legraci. Kdo to asi revidoval? Ten by měl spíše mít strach.
Jirka Š.:
Citace: Jaroslav Klinský 29.05.2009, 16:48
...ten by měl spíše mít strach...
A vy myslíte, že po požáru zbydou nějaké důkazy.....? :)
Mě by ještě zajímalo, co je ten elektroměrový sloupek na delší straně chatky. Na rozvaděč to ale nevypadá, jestli jsem to rozluštil dobře, tak přívod je vrchem.
Možná by se tento příklad měl vést jako modelový, kdy krásná architektura (pominu-li plagiát lidové roubenky, trochu posunutý do jiného, asi praktičtějšího tvaru) se těžko snáší s některými technologiemi - v tomto případě s hromosvodovou soustavou.
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana