Neví někdo zda se bude do cca 5 let rušit vyhl.50?

<< < (4/8) > >>

Lubomír Jindra:
Když jsem byl na svojí druhý padesátce - to už je hodně dávno někde v první polovině 90tých let, napsali mi rovnou z pětky osmičku  :D tak jsem tehdy řekl komisi, že je to od nich hezký, ale že na tu osmičku ještě nemám praxi, jó to jsem byl ještě mladej a blbej ;D

Zdenek Hejčl:
To František Šohajda:
Dělám tu 50 od doby vzniku 1978 a nesetkal jsem se zatím s odfláknutím školení. ale zlí jazykové tvrdí opak. Za tu dobu jsem vystřídal 4 školící střediska, asi jsem měl kliku.  :)
Proto chodím na tu 50 tam, kde se něco dovím a dobře školí.

František Šohajda:
TO:Zdenek Hejčl
Ještě jednu perličku vám řeknu....někde bez dokladů jako praxe,předchozí vyhláška.,  lékař a podobné chtěli na určito, bez ní nikdo neudělal "doklad 50ky"...
U některého školitele nechtěli vůbec nic /kromně peněz/ tak že si to mohl udělat i zedník ,  instalatér a pod....../kdybych napsal že jsem čert tak tam bylo jméno čert rohatý./ ;D ;D
Já jsem nebyl více jak 2x u toho samého školitele a zkoušel jsem to střídat!
jaké jsou poznatky u druhých elektrikárů??

Jan Alin:
Já se vždycky jakýchkoli zkoušek bál i když se mě nepovedlo ještě ani od jedné vylítnout, bojím se dodnes a budu se bát až do smrti zrovna tak jako se bojím zubaře  :D. Zkusil jsem si i funkci školitele a ono to najednou dostalo jiný rozměr, také to není žádný med stát před lidmi a vykládat jim jak mají dělat svou práci kterou dělají už dvacet let.

Nepředpokládám že by se přezkoušení zrušilo ať už podle vyhlášky 50 nebo podle nějaké jiné která vyjde, popřípadě podle předpisů nějakého profesního sdružení. Vždyť ty zkoušky stále jen přibývají a to jak lidí tak zařízení. Jediné co se zrušilo je výchozí revize strojů a to jen proto aby revizák nebránil volnému pohybu zboží z různých částí světa. A těch lampiček a nabíječů k mobilům co se dnes pravidelně měří to jsem nezažil  ;D.

Zdenek Hejčl:
To František Šohajda:
Ještě jednu perličku vám řeknu....někde bez dokladů jako praxe,předchozí vyhláška.
Buhužel to je fakt se kterým se taky setkal - jen se mi pochlubil, jak získal...  (zle)

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana