Neví někdo zda se bude do cca 5 let rušit vyhl.50?
Miroslav Macek:
Citace: Kamil Novák 10.04.2009, 19:41
TO Macek :
Vy jste elektrikář ?
Jestliža ano, tak Vy máte podle vašeho názoru Osvědčení platné nebo neplatné ? ??
Jestliže platné, tak byste mohl (samozřejmě za úplatu) vašeho místního odboráře půjčovat i ostatním ?
Jestliže neplatné, tak ale nejste elektrikář. (!)
Já mám samozdřejmě osvědčení neplatné, stejně jako vy všichni.
Odborář nepřišel.
Miroslav Minařík:
Citace: Miroslav Macek 10.04.2009, 22:42
Já mám samozdřejmě osvědčení neplatné, stejně jako vy všichni.
Odborář nepřišel.
Přátelé líbi se mi, jak dokážeme vtipně glosovat stávajíci vážnou bezvýchodnou situaci našich zákonotvůrců (dance)
František Šohajda:
50 se tak hned nezruší....... .......a víte proč?
Lepší jednorázovou akci na vydělání peněz neznám.... ;D
Počítejte se mnou..jeden lektror cca 5 hodin , trochu dokumentu na A4, jedna místnost za pronájem jednorázový... tož vše...
Je to krásně spleteno jako ta pomlázka kterou za chvíli vytáhneme....
revizní technik nemůže pracovat bez 50ky........el ektrikář s 50kou nemůže bez RT-EZ předávat svoji práci...
Zdenek Hejčl:
To František Šohajda:
Hmmmm jenom takhle? Tak já byl školení na 3 dny a 4 den zkouška. Lektoři byli 4 a školení 6-8 hodin denně. Pravda mohl jsem jít taky jen na zkoušku poslední den. ;)
František Šohajda:
TO:Zdenek Hejčl
Já jsem už byl na několika 50kách a na některé jsme byli 4 dni a 5 byla zkouška zhruba ve slabších rozměrech jak jsem dělal na RT-EZ.....
Já znám zkoušky, kde tam bylo 80 lidí a školitele jen zajimalo příjem...bylo to hotovo od 8-13.00hid i ze "zkouškou"-ty uvozovky jsou hóóódně veliké!!Všechno v jednom lektrorovi se spojením zkoušejícího.. .. ;)
A to se probírala kupa nových norem...
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana