Poradíte mi s návrhem rekonstrukce kuchyňské elektroinstalace?
Tomáš Nápravník:
Vystihl jste to dobře pane Horský, no co se dá dělat, hlavu vzhůru a vstříc nové elektroinstala ci. (poklona) pánové za zodpovězené dotazy.
Tomáš Pípal:
U nás to taky zacalo opravou dvou vypalenych zasuvek a skonci kompletni rekonstrukci rozvodu, prace prave probihaji... :-)
Honza Veselý:
Neni bytova lednice, ktera by vyrazela chranic.Ulet normotvurce, kterej se stale cituje.Utika nam 30 mA to neni normalni, kondezatory a tak, dej tam chatakteristik u G.
František Šohajda:
Citace: Honza Veselý 07.05.2020, 19:40
Neni bytova lednice, ktera by vyrazela chranic.Ulet normotvurce, kterej se stale cituje.Utika nam 30 mA to neni normalni, kondezatory a tak, dej tam chatakteristik u G.
Já mám lednici a mražáky přes FI už 15 let a nikdy se nestalo že vypadli? Možná až bude nebezpečná porucha!
PS:nedávno si dcera koupila novou konvici na vodu. Konvice po vybalení 2x vodu provřela a potzřetí přestala fungovat zásuvka....Byl o vypadlé FI od zásuvky kde byla zapojena.
S konvicí šla do obchodu na reklamaci, zapli konvici a ta šla!! Protože měji jen jističe bez chrániče.....P ak vzala telefon, zavolala mě a já jsem prodejci promluvi do duše a udělal školení na FI....Pak ji to vyměnimi a dodnes dobré...Kdyby tam nebylo FI mohlo dojít k úrazu, má malé děti!!Proto FI je nezbytné! i na nové věci.
Jan Franěk:
Citace: Honza Veselý 07.05.2020, 19:40
Konečně to budou moci po 14 letech dotáhnout do konce ;D ;D ;D ;D
Nezlobte se kolego, ale domnívám se, že odpovídat na otázku starou 14 let, je poněkud .. .hmmm opožděné a nevěřím že by tazatel tak dlouho čekal.
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana