Má zo Slovákov niekto skúsenosti so STN-online?
S&B:
Ak máte záujem o elektrotechnic ké normy doporučujem pozrieť túto stránku http://www.sez-kes.sk/
Členské = 26,56 €
1 prístup 1PC je 60€ na rok
Miroslav Minařík:
Citace: S&B 16.03.2009, 22:04
Ak máte záujem o elektrotechnic ké normy doporučujem pozrieť túto stránku http://www.sez-kes.sk/
Členské = 26,56 €
1 prístup 1PC je 60€ na rok
Ja neviem zda som sympatizant, neznám ich a členom niemožem byť. Podmienky niesu rovnaké?
(cryi)
Takže pokud tomu dobře rozumím když "vstúpím", tak to mám levněji. Takže slovenský státní úřad podporuje jeden z mnoha cechů? A ty ostatní cechy?
Milan Karvánek:
Citace: Miroslav Minařík 16.03.2009, 23:13
Takže pokud tomu dobře rozumím když "vstúpím", tak to mám levněji. Takže slovenský státní úřad podporuje jeden z mnoha cechů? A ty ostatní cechy?
No mě to přijde docela sympatické, cech si vybojoval pro své členy nějakou tu výhodu, to má smysl. Prostě podle hesla "voják se stará = voják má" . Škoda, že nemáme takhle aktivní cech také v ČR, oblastí kam by mohl napřímit svojí sílu je v oboru nespočet!
Vladimír Huba:
Takýto cech nestojí za nič!
Ak bude nejakú "vybojovanú" výhodu podmieňovať vstupom do ich spoločenstva a hlavne zaplatením členského. Vidieť, že im nejde o nehynúcu slávu.
Alebo počkať s členským, ak oslovia aj pekárov a vybojujú pre členov lacnejšie pečivo?
STN-online mali nejaký problém, ozývali sa nespokojní zákazníci, ktorí sa nemohli dostať na stránky, prípadne ich otvorili len jediný raz, bez možnosti tlače. Či sa to už vyriešilo, neviem - nespokojní zmĺkli.
Kolegovia za Moravou: aspoň vidíte, že naše vysoké platy rozumne ukladáme do noriem.
Miroslav Minařík:
Citace: Milan Karvánek 17.03.2009, 13:05
No mě to přijde docela sympatické, cech si vybojoval pro své členy nějakou tu výhodu, ...
To je pěkné, ale není tam jeden cech! Otázka zněla zda mají tuto možnost i ty ostatní cechy, kteří třeba nejsou spřátelené.
Příměr (s velkou nadsázkou!):
ČSSD získá úlevu pro své členy v kantýnách a ODS tu možnost mít nebude. Tím pádem začne ČSSD nabírat nové členy především pro levnější chlebíček, než pro stranickou odhodlanost.
To Milan Karvánek:
A co bys dělal ty, když bys měl možnost použít ČSN online za 100,-Kč/měsíčně s tím, že bys "vstúpil"!?
"Vstúpil" bys do nějakého cechu v ČR i když bys o nich nic nevěděl?
I když vím, co ČSN online sebrala Štefanovi Beláňovi za devizi, pořád bych náš systém blahořečil. S kouknutím přes plot, o to více.
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana