Má zo Slovákov niekto skúsenosti so STN-online?

<< < (3/3)

Róbert Zátopek:
  (poklona)
Mám aktivovanú službu STN-Online od začiatku marca 2009 za 60 Eur/Rok. Zatial som sa s problémami typu stiahnuť STN do počítača v pdf a následné prezeranie a taktiež tlačenie nestretol. 60 Eur je velmi dobrá cena v porovnaní s tlačenými normami. Vrele odporúčam každému kto potrebuje ku svojej práci platné normy.

Miroslav Minařík:
Citace: Róbert Zátopek  18.03.2009, 10:01

(poklona)
Mám aktivovanú službu STN-Online od začiatku marca 2009 za 60 Eur/Rok. Zatial som sa s problémami typu stiahnuť STN do počítača v pdf a následné prezeranie a taktiež tlačenie nestretol. 60 Eur je velmi dobrá cena v porovnaní s tlačenými normami. Vrele odporúčam každému kto potrebuje ku svojej práci platné normy.

60 Euro to není špatné. Je to paušál na neomezené čtení? Nebo je to kredit?

Jozef Kubačák:
TO:Róbert Zátopek
...a vstúpili ste do cechu?
Ja nemám problém vstúpiť do spomínaného cechu, hlavne keď si spojím cenu samostatne kupovaných noriem, alebo objednaním priamo služby STN online. Ja len dúfam, že ročné členské bude jediný poplatok čo budú odomňa požadovať. (...jak praví české rčení: "Spolky čertovi volky")
Každopádne je výhodou najskôr si normu pozrieť a skonštatovať, že v nej je vlastne len odkaz na ďalšiu. Som pomerne mladý RT len dva roky i keď mám 17-ročnú prax elektromechani ka a mnohými problémami prechádzam sám (škola života) je však nevyhnutná aj pomoc formou diskusie. Zháňanie noriem starým spôsobom "kopírovaním" je už nereálne pretože si povedzme, ktorá so spoločnosťí (fabrík) si ich kupuje. Radšej zaplatia dodávateľskú spoločnosť na posúdenie OPaOS a tý predsa nebudú podporovať konkurenciu.  JK   

Navigace

[0] Index zpráv

[*] Předchozí strana