Je spotřeba 10 kWh za den moc?
Ivo Hil:
Citace: Jiří Erben 12.02.2009, 13:11
Dovolil bych si podotknout, že LCD TV s příkonem 2 kW snad nemyslíte vážně.
Nebylo by lepší si pořádně přečíst na co reaguju...?
František Šohajda:
Včera jsem kupoval novou LCD 85 cm , příkon je napsán 125W!!
Tomáš Jarovec:
Citace: Anna Kosková 11.02.2009, 13:39
Mám denní spotřebu 10 kWh a zdá se mi to mnoho.
Každopádně vám chválím, že jste se nad tím takto zamyslela. Spousta lidí je doslova alergická na všechno co zavání úsporou a vystačí si s nadáváním na ČEZ/PRE/EON. Doporučuji zamyslet se nad tím, jestli všechny zmíněné spotřebiče musí být v síti (např. video, když máte DVD domácí kino).
Radek Červený:
Citace: Jiří Erben 12.02.2009, 13:11
Dovolil bych si podotknout, že LCD TV s příkonem 2 kW snad nemyslíte vážně. Jo, se spotřebou 2 kWh za den, to už by byla jiná. Ledničkových 1 kW je taky moc, ale 1 kWh je už věc uvěřitelná :-)
Prosím neplést si spotřebu (kWh) s příkonem (kW)! Nejste náhodou převlečený ministr Bursík, který to svého času tak nádherně vysvětlil prezidentu Klausovi? :D
(poklona) za doplnění, samozřejmě uvedené údaje byly myšleny v orientační celkové spotřebě kWh za den. Je to pochybení, které by se technicky smýšlejícímu člověku nemělo stát, ale v tom fofru se přesto stalo.
Ovšem za to přirovnání k té nule, která doposud nedokázala víc než přehoblovat Káču auau a vytvořit pár prázdných výkřiků do tmy, bych vám s chutí dal férově (zliskat). Ale protože jsem člověk velkorysý, pak bychom se mohli usmířit, co? (drinks)
Navigace
[0] Index zpráv
[*] Předchozí strana