Jak mám dokončit rozpracovanou instalaci v garáži?
MichalBrabec:
Možná s tou nemoci něco pravdy bude.Ten elektrikar mu rikal,ze je jednou na skoleni pak nekde vlaznich ted je opet v laznich.No bud velkej marod nebo kecal.
Tak jsem to tam dnes poradne okoukl a všech 9 světel a 4 zasuvky chtěl dat na jeden jistič. Samozdrejme jinak nez podle projektu.Tak jsem dal světla zvlášt a zasuvky zvlášt.
K svetlu byli dany takhle kabely viz. obr. Prvni je jak byli privedene a druhy jak si myslim že to chtel udělat,ale je vubec spravne aby misto černeho byl použit modry?
Milan Karvánek:
Pane Brabec, vy jste asi Ferda Mravenec - práce všeho druhu, že?
Zde opravdu není fórum pro rady při realizaci volnočasových aktivit, tedy koníčků. Ptáte se na základní elektrikářské znalosti, pokud se hodláte v tomto oboru vzdělávat podívejte se po nějaké studijní literatuře nebo se přihlašte do rekvalifikační ho kursu. A do té doby se zabývejte pouze obory ve kterých máte dostatečné znalosti.
MichalBrabec:
takže může to být tak :
http://diskuse.elektrika.cz/index.php/topic,1586.0.html
To přeznačeni z modrého na černy nejlepe bužírkou co ?
Pavel Horský:
TO BRABEC: prosím vás, řekněte vašemu kamarádovi, že tomu nerozumíte a běžte od toho. A´T si kamarád sežene nějakého spolehlivého elektrikáře a ten si s tím jistě poradí a to i za cenu, že se bude znova sekat do zdi. To si měl investor rozmyslet dřív a jak tak na to koukám, asi se moc nepoučil, když si tam opět bere kutila. Zde jinak není co radit. Příprava elektroinstala ce v garáži je opravdu špatná.
Martin Bauer:
Souhlasím s kolegy Karvánkem a Horským,
jen mě napadla otázka jak asi bude zrealizován zbytek elektroinstala ce - dům, pokud je garáž tak jak je..... (wall)
Navigace
[0] Index zpráv
[*] Předchozí strana