Jaká může být cena výměny rozvaděče v bytě 2+1 provedená firmou?

<< < (3/6) > >>

Stanislav Kučera:
Re: Dz
Vážený příteli, pokud materiál nezískáváte nelegálním způsobem (nebo jste se nespletl ve výpočtu),  tak Vaše cena je nesmysl. Jen Vámi uváděné kambinované chrániče mají cenu minimálně 16 500,- Kč bez DPH (dle ceníku K+V elektro). Neuvádějte tazatele v omyl.
S pozdravem S.K.

Dz:
Nikoho nematu, chrániče jsem kupoval po 470 na aukru. Ještě jich mám asi 6 navíc.
Např. zde: http://www.aukro.cz/item549334699_moeller_proudovy_chranic_pfl7_6_1n_b_003_novy.html
Cykylo 3jx2,5 tam lze koupit i za 1000Kč/100m i s poštovným.

Citace: Stanislav Kučera  07.02.2009, 18:26

Re: Dz
Vážený příteli, pokud materiál nezískáváte nelegálním způsobem (nebo jste se nespletl ve výpočtu),  tak Vaše cena je nesmysl. Jen Vámi uváděné kambinované chrániče mají cenu minimálně 16 500,- Kč bez DPH (dle ceníku K+V elektro). Neuvádějte tazatele v omyl.
S pozdravem S.K.

Milan Karvánek:
Zásadní problém je v nepřesně položené otázce!
Záleží na tom, jestli budou práce zajištěny profesionální elektromontážn í firmou s platným oprávněním k činnosti z legálně nakoupeného nového instalačního materiálu, nebo melouchářem z materiálu nejasného původu bez záruky.

Protože se nacházime v oblasti odborných diskusí,  dovolím si pro příští diskutující otázku zpřesnit a vymezit pouze na případ provedení profesionální firmou.

kbulda:
Citace: Dz  07.02.2009, 11:16

To je nějaké divné, mě elektroinstala ce v následující konfiguraci (byt 3+1 77 m2):

35 zásuvek
16 vypínačů
150 m CYKYlo 3jx2,5
80 m Cykylo 3.x1,5
Rozvody pro alarm (sykfy - 6x vývod pir, 5xvývod pro kouřák, vývod klávesnice a venkokvní siréna)
Rozvodnice RZA (10x PFL7-16/1n/b/003, 3x PFL7-10/1n/b/003, 1x PF7-40/2/03)

vyšla bez projektu a revize na 15000 Kč

Dělejte blbce z někoho jinýho, ale ne z profesionálů, kteří se scházejí na tomto foru.

sniper 76:
Počty jsou jednoduché.
1/ Materiál - Velkoobchody si navzájem hlídají ceny (v každém je něco levnější a něco dražší, rozhoduje sleva stálého zákaznika).
2/ Práce - Cena materiálu kdysi činila 50% celkové ceny zakázky, dnes došlo k poklesy na 40-45%. Toto je cena s "papírem",  žádný melouch! V ceně projekt a revize.
Cena bez faktury: Z ceny v kolonce práce  odečíst cca 30-40%

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana