Jaká může být cena výměny rozvaděče v bytě 2+1 provedená firmou?

<< < (6/6)

SMILEK:
Tak to shrneme:
slušná elektromontážn í firma (neříkám, že je snadné ji najít, ačkoliv jich několik znám  ;)) provede tuto práci v souladu s předpisy, s řádnou revizí, zárukou a dalšími náležitostmi v cenách uváděných předřečníky (Karvánek, Parisch, Rotrekl a další: je to o velikosti bytu, zda je panelový/cihlový, co vše se bude zapojovat - někde se elektřinou topí či vaří, jinde ne, je to i o regionální ceně - vesnice v pohraničí / Praha). V nejběžnějších případech je rozpětí cca 30-60 tisíc korun.
Nebo si na to lze samozřejmě pozvat experta pracujícího hlavou (dva večery na aukru - slevněte mi ještě ty chrániče, jsou pro paní Vomáčkovou. Že jsou bez záruky a z nabouraného kamionu? Klííííííd),  který (ač prý vzděláním elektro) ani netuší, že má od firmy požadovat revizi. Také neví, proč v naší zemi vznikl systém oprávnění k různým činnostem, odmítá daně (ačkoliv nepochybně také využívá služeb státu) a už vůbec nechápe, že je cenový rozdíl mezi domácím bastlením elektrorozvodu z různě sehnaných věcí podle učebnice z roku 1982 a řemeslnou prací pro zákazníky, kde se platí za čas řemeslníka (on totiž také platí nájem a živí rodinu, kupuje nové normy a pravidelně chodí na přezkoušení),  za materiál se zárukou a za pocit, že někdo vše spočítal a po montáži řádně proměřil, aby zákazník nevyhořel či jeho dítě neutrpělo úraz elektrickým proudem.
Sama si Dito položte otázku: chcete elektroinstala ci od Dz, nebo třeba od p.Fraňka?  ;)
Já mám jasno ...  (dance)

Navigace

[0] Index zpráv

[*] Předchozí strana