Vaše přihlášení ČNI-online vypršelo. Je nutné se znovu přihlásit na server.
Aleš Dobrovolný:
Citace: Pavel Smílek 11.01.2009, 12:32
(Nechci vám kazit radost ;), ale fakt, že vám místní lékař po nahlédnutí do krku nic nenašel, ještě neznamená, že jste zdráv ... (zle)
Přesně tak, nicméně kombinace kvalitního FW (třeba Comodo). antiviru jako rezidetního štítu (AVG s vypnutou funkcí skenu) a kvalitního antispyware (AVG, Search and destroy...) + rozumné chování na webu je pro většinu systémů s windows XP a Vista dostatečnou ochranou.
Pokud má někdo pochybnosti, nechť navštíví fórum na viry.cz. Stačí si udělat sken pomocí HiJackThis.exe a místní odborníci mu sdělí diagnózu i případný způsob léčby. Vhodné i pro naprosté laiky v tomto oboru, jakým jsem například i já. (pozor, HiJackThis nefunguje na 64bitových XP a Vistách.)
František Šohajda:
To s těmi normami za "malý" peníz bude asi u starších kolegů a i u jiných ,co neznají nastavení různých věcí v programech /prostě co se v tom nevyznají/ ještě další výdaje za práce technika PC.....
SMILEK:
Citace: Aleš Dobrovolný 11.01.2009, 13:14
... nicméně kombinace kvalitního FW (třeba Comodo). antiviru jako rezidetního štítu (AVG s vypnutou funkcí skenu) a kvalitního antispyware (AVG, Search and destroy...) + rozumné chování na webu je pro většinu systémů s windows XP a Vista dostatečnou ochranou.
Naprosto s Vámi souhlasím, jen bych snad dodal maličkost, na které celá bezpečnostní politika padá v 90% případů: účet, který uživatel používá k běžné práci, nesmí mít přidělena administrátorská práva (dance) ...
Jan Alin:
Citace: Pavel Smílek 11.01.2009, 12:32
Jsem dlouholetým uživatelem Mandriva Linuxu.
Já preferuji na domácím počítači Slackware :). Je to tím že jsem nic jiného nezvládl nainstalovat ke své spokojenosti. Pracovně jsem ovšem na WinXP.
Navigace
[0] Index zpráv
[*] Předchozí strana