Jaký je rozdíl mezi jednofázovým a třífázovým rozvodem?

<< < (9/11) > >>

Petr Doležal:
Citace: Jirka Š. Svejkovský  05.12.2008, 13:36

A co 0,23/0,38 kV? Ha?

:)   Bez ha ! To bylo první, co mě napadlo, ale 0_22 kV změníl na 0_23 (místo podtržítka samozřejmě desetinná čárka).
Konec konců vidíte sám, co vám to udělalo

Jirka Š. Svejkovský:
Nojo, to jsem si ani nevšiml. Admini se nám holt starají o zdraví. Občas se zdravě rozčílit vůbec neškodí!

vladd:
Čudná, asi elektrotechnic ká matematika neexistuje, existují ale fyzikální zákony a matematické vztahy, a ty nelze oblbnout, podplatit ani okecat.

A veru ta vasa "cudna matematika" existuje, lebo ta moja zasuvka v garazi s napisom 3x380 V je rovnako stará ako nápis nastriekaný na plechových dverách napájačky pred domom, kde je 22/0,4 kV. A nezacnite sa hadat, ze za to môzu ubytky napatí cestou do garaze!

Fuk Tomáš:
Citace: Petr Doležal  05.12.2008, 15:37

:)   Bez ha ! To bylo první, co mě napadlo, ale 0_22 kV změníl na 0_23 (místo podtržítka samozřejmě desetinná čárka).
Konec konců vidíte sám, co vám to udělalo

0,22 kV
0,22kV
220V
220 V slovy dvěstědvacet  ;D

Jirka Š.:
Citace: vladd  05.12.2008, 17:09

...ta moja zasuvka v garazi s napisom 3x380 V je rovnako stará ako nápis nastriekaný na plechových dverách napájačky pred domom, kde je 22/0,4 kV...
Oháníte se tady středoškolskou matematikou (plocha ohraničená danou funkcí) a nenapadne vás, že těch 0.4 bylo původně zaokrouhlených 0.38, přičemž při postupném zvyšování jmenovitého napětí v uplynulých několika letech se to alespoň nemuselo přestříkávat.. ...?  ;)

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana