Hledat téma:

Domů Nápověda Vyhledávání Přihlásit Registrovat
Novinky: podivej
Tato databáze vědomostí je určena všem, kteří oceňují její informační přínos. Pro udržení přehledné konstrukce existují pravidla.
Proto před využitím těchto diskusí čtěte prosím pozorně PODMÍNKY UŽÍVÁNÍ TOHOTO FÓRA (zde).
Pokud vám nevyhovují, najděte si prosím jiné forum a toto nechte nám. Děkujeme za ohleduplnost.

+  Diskuse Elektrika.cz
|-+  Pracovní zóna
| |-+  -B- 30 denní zóna dostupných diskusí
| | |-+  Kdo z vás elektrikářů chodí kromě své práce navíc na brigády?
0 uživatelů a 2 Hostů prohlíží toto téma. « předchozí další »
Stran: 1 [2] Dolů Poslední příspěvky Odpověď Poslat téma Tisk

Upozornění!
Odpovědi na témata nejsou právně závazné!
Na elektrickém zařízení smí pracovat pouze osoba s příslušnou kvalifikací dle vyhlášky 50/78 Sb. Vyhláška zde ...

Autor Téma: Kdo z vás elektrikářů chodí kromě své práce navíc na brigády?  (Přečteno 1169 krát)
Jiří Mudra
*

Oblíbenost autora: 1

348348826
« Odpověď #15 kdy: 24.01.2012, 18:24 » Odpověď s citací

Já chodím kosit louky.

Není lepší na loukách klátit, než-li kosit?
Pravidla diskusí   Nahlásit moderátorovi   Stěžovat si na moderátora   Zaznamenáno

Elektrikář - údržbář
Mirek Vašák
Neverifikovaný uživatel @6

Oblíbenost autora: 12

Email
« Odpověď #16 kdy: 24.01.2012, 18:26 » Odpověď s citací

Já to vidím trochu jinak. Možná , že se pletu, ale ten člověk shání někoho na provedení práce. I šikovný elektrikář nemusí být nutně živnostník,ale jen zaměstnanec. Takže pokud je náhodou bez práce, tak přijme i takovouhle brigádu aby se uživil. Bohužel dnešní zákony o ochraně zaměstnanců před zaměstnavateli a také vysoké odvody vedou nutně k tomu, že spousta zaměstnavatelů se brání přijímat zaměstnance. Raději nabídnou brigádu, nebo dohodu o provedení práce. Takže mně tento inzerát nepřekvapuje.
A už jsem se tu v jiném vlákně přiznal, že se živím jako řidič, ale elektrika mně zajímá a občas bych byl radši na stavbě. Tak alespoň večer sem zajdu abych něco pochytil. Jsem v rozpacích
Pravidla diskusí   Nahlásit moderátorovi   Stěžovat si na moderátora   Zaznamenáno
Sichinger

Oblíbenost autora: 2

Jsou věci mezi fází a nulou

Email
« Odpověď #17 kdy: 24.01.2012, 18:29 » Odpověď s citací

Škleb Smích
Přišel chlap, dal mi do ruky asi pět let starej rozpočet a povídá že to potřebuje namontovat. V sobotu a neděli jsem doma a dám ti 150 na hodinu. Materiál jsem si koupil a vrátíš mi DPH. Šok
No a já ho chtil za flígr a vyhodil.
Mohl jsem mít třeba na pivo.  Pláč

Elektromotáže, alarmy, kamery, ovládání GSM, servis plyn kotlů, MaR pro všechny typy vytápění, tepelná čerpadla, kompenzace jalového výkonu.
Milan Hudec
*

Oblíbenost autora: 17

Email
« Odpověď #18 kdy: 24.01.2012, 18:33 » Odpověď s citací

Není lepší na loukách klátit, než-li kosit?

Po obou činnostech dostávám spoustu nápadů do zdejších diskuzí tanecek
Oldřich Morávek
OSVČ montáž, opravy, revize elektro a hromosvodů
*

Oblíbenost autora: 4

WWW Email
« Odpověď #19 kdy: 24.01.2012, 18:42 » Odpověď s citací

Podle mě elektrikář s §6 vůbec nemusí být šikovný.
Asi jako šikovný kutil nemusí mít §6
Ale šikovný elektrikář s §6 je podle mě čím dál tím víc druh na vymření.
Tak se tedy snažme, ať nevyhynem.  Kroutím očima
Mirek Vašák

Oblíbenost autora: 12

Email
« Odpověď #20 kdy: 24.01.2012, 18:50 » Odpověď s citací

S tím se nedá nic než souhlasit Mrknutí
Jiří Schwarz
*

Oblíbenost autora: 215

« Odpověď #21 kdy: 24.01.2012, 19:42 » Odpověď s citací

Jestli ono to truchu nesouvisí s tím,jak se to říká kousek od nás, na Chodsku:
Pošleme-li do školy vola, vrátí se nám možná študovanej, ale zase jenom vůl!

Stejně jako znám vyučeného zedníka, který se tím neživí, nebo kuchaře, který dělá něco úplně jiného, znám i lidi, co mají výuční list nebo maturitu, dokládající elektrovzdělání, ale raději si našli úplně jiný zdroj obživy.
Nechci to sem psát, ale když to téma někdo na setkání v Brně otevře, mohu prozradit jak moc "utekli od oboru" někteří bývalí spolužáci...

Jako tvrdá Chodská palice nemám rád přísloví o tom, že moudřejší ustoupí. Když moudřejší ustoupí, hlupák si prosadí nesmysl!
Milan Hudec
*

Oblíbenost autora: 17

Email
« Odpověď #22 kdy: 24.01.2012, 19:50 » Odpověď s citací

Jestli ono to truchu nesouvisí s tím,jak se to říká kousek od nás, na Chodsku:

Stejně jako znám vyučeného zedníka, který se tím neživí, nebo kuchaře, který dělá něco úplně jiného, znám i lidi, co mají výuční list nebo maturitu, dokládající elektrovzdělání, ale raději si našli úplně jiný zdroj obživy.
Nechci to sem psát, ale když to téma někdo na setkání v Brně otevře, mohu prozradit jak moc "utekli od oboru" někteří bývalí spolužáci...

Na setkání otevřeme hlavně flašku tanecek
František Šohajda
*

Oblíbenost autora: 47

RT E2-A

« Odpověď #23 kdy: 25.01.2012, 08:11 » Odpověď s citací

Citace

Škleb Škleb Smích Smích Palec vzhůru

RT -EZ   -elektroinstalace domovní,specializace na zdravotnické rozvody....revize ve zdravotnictví...
Ján Garaj

Email
« Odpověď #24 kdy: 26.01.2012, 17:35 » Odpověď s citací

Ani som sa už nechcel sem zapojiť,lebo sa ma to už netýka. Som sice prdoch-pracujúci dôchodca, ale u svojej vlastnej firmy, ktorú už uspávam a zruším. Ale. Nikdy som nebol nezamestnaný a nikdy som sa ani nenudil z nedostatku práce alebo nedostatku zábavy. Na fušky sme chodili za komunistov. Nebol som podlízač, tak som mal iba priemerný plat. Od r.1990 som mal živnosť a od r.1993 som si založil sro. Svojim zamestnancom som vždy pripomínal, ak chceš chodiť s mojim náradím na fušky, zalž si živnosť a skúsme to raz naopak. Uvidíš, ako Ti bude, ak ma chytíš s Tvojim autom s Tvojim náradím a ešte u konkurencie. Ak ťa chytím-načapám dvakrát tak letíš. Niekolkí leteli, niekolkí sa polepšili. Som presvedčený, že už mal každý dospelý človek dosť času na to, aby si rozmyslel čo a ako chce robiť. Inak si nezaslúži len letieť a dopadnúť na hubu, aby sa zobudil. Ako ku tomu prídu tí jednoduchší žvnostníci, ktorí nemajú na konkurenčné spôsoby zásoby aj financií, ked im u piva kamarát povie, ako si v práci oddýchol a na fuške sa nadrel. To nie je fér.
Stran: 1 [2] Nahoru Poslední příspěvky Odpověď Poslat téma Tisk 
« předchozí další »

Přihlaš se uživatelským jménem, heslem a délkou sezení

Poháněno MySQL Poháněno PHP Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2006, Simple Machines Validní XHTML 1.0! Validní CSS!
+420 910 100 100
Stránka vytvořena za 0.087 sekund, 20 dotazů.