Hledat téma:

Domů Nápověda Vyhledávání Přihlásit Registrovat
Novinky: podivej
Tato databáze vědomostí je určena všem, kteří oceňují její informační přínos. Pro udržení přehledné konstrukce existují pravidla.
Proto před využitím těchto diskusí čtěte prosím pozorně PODMÍNKY UŽÍVÁNÍ TOHOTO FÓRA (zde).
Pokud vám nevyhovují, najděte si prosím jiné forum a toto nechte nám. Děkujeme za ohleduplnost.

+  Diskuse Elektrika.cz
|-+  Pracovní zóna
| |-+  -A- Nově přidané příspěvky ke kontrole moderátory
| | |-+  Aktuální otázky k vyhlášce 50.?
0 uživatelů a 1 Host prohlíží toto téma. « předchozí další »
Stran: [1] Dolů Poslední příspěvky Poslat téma Tisk

Upozornění!
Odpovědi na témata nejsou právně závazné!
Na elektrickém zařízení smí pracovat pouze osoba s příslušnou kvalifikací dle vyhlášky 50/78 Sb. Vyhláška zde ...

Autor Téma: Aktuální otázky k vyhlášce 50.?  (Přečteno 239 krát)
Zóna A - zde na příspěvky nelze odpovídat. Vyčkejte na přesunutí moderátory do zóny B
JOsefV.

Email
« kdy: 09.01.2012, 20:12 »

Dobrý den,prošel jsem testováním jen ve škole.(ČÚBP Č.50/78).pracovník znalý.Nyní bych si potřeboval dodělat par. 6.Potřebuji nějaký aktuální studijní materiál. Našel jsem toho spoustu,ale v podstatě je to vše hodně staré.Případně co mě čeká ? NA co se mám zaměřit. Popřípadě doporučení na někoho s kým se dá přímo domluvit(a udělat u něj) Praha. Děkuji všem za informace,určitě se aktuální informace budou hodit i dalším zájemcům.
Pokud jsem dal do špatné sekce omlouvám se.
Děkuji JosefV.
Zaznamenáno
Stran: [1] Nahoru Poslední příspěvky Poslat téma Tisk 
« předchozí další »

Přihlaš se uživatelským jménem, heslem a délkou sezení

Poháněno MySQL Poháněno PHP Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2006, Simple Machines Validní XHTML 1.0! Validní CSS!
+420 910 100 100
Stránka vytvořena za 0.092 sekund, 19 dotazů.