Hledat téma:

Domů Nápověda Vyhledávání Přihlásit Registrovat
Novinky: Speaker's Corner Hyde Park (Londýn) je místo, kde můžete veřejně diskutovat o čemkoliv kromě anglické královny a vlády.
Zde můžete diskutovat o čemkoliv ze silnoproudé elektrotechniky kromě témat Administrace tohoto fóra. Porušení tohoto základního pravidla = BAN.

+  Diskuse Elektrika.cz
|-+  Pracovní zóna
| |-+  -B- 30 denní zóna dostupných diskusí
| | |-+  Kde všude může být umístěno měření odběru?
0 uživatelů a 1 Host prohlíží toto téma. « předchozí další »
Stran: [1] Dolů Odpověď Poslat téma Tisk
Autor Téma: Kde všude může být umístěno měření odběru?  (Přečteno 724 krát)
Jan Franěk
ČESKÝ ŽIVNOSTNÍK
*

Oblíbenost autora: 109

Revizní technik a Elektromontér

« kdy: 07.02.2010, 20:22 » Odpověď s citací

Fotku nechám bez komentáře, ať si každý k tomu řekne to své. Jen jsem se okolo mihnul během jiné práce a jsem rád, že s tím nemám nic společného.

* DSC03377.JPG (651.72 KB, 2048x1536 - prohlédnuto 333 krát.)
Pravidla diskusí   Nahlásit moderátorovi   Stěžovat si na moderátora   Zaznamenáno

Revize E2/A do 1000V
Kompletní dodávky elektro. Především bytová výstavba a drobný průmysl.
Montáže EZS a kamerových systémů bytů, provozoven i rozsáhlejších objektů a pozemků.
Sevis elektro, EZS a poradenství.
Perimetrické systémy-  ochrany plotů proti přelezení a jiné. Vhodné k ochraně pozemků RD, průmyslových areálů až po FVE.
"Chytré" elektroinstalace. Dům co Vám pomáhá. Dohled i po internetu, nebo mobilu.
Prostředky k odtávání sněhu z okapů-ochrana před poškozením fasád domů, okapů a před úrazy padajícím sněhem a ledem.
www.fraja.cz
revize@fraja.cz
t: 728171585
Petr Liskar
Čtenář 6.@ samostatný

Oblíbenost autora: 6

« Odpověď #1 kdy: 07.02.2010, 20:40 » Odpověď s citací

Fotku nechám bez komentáře, ať si každý k tomu řekne to své. Jen jsem se okolo mihnul během jiné práce a jsem rád, že s tím nemám nic společného.
Vsadím boty, že jde o FV elektrárnu s panely na střeše.  zle
Pravidla diskusí   Nahlásit moderátorovi   Stěžovat si na moderátora   Zaznamenáno
Tomáš Jarovec
« Odpověď #2 kdy: 07.02.2010, 20:55 » Odpověď s citací

Už jsem viděl mnohem horší kousky. Jistě by byla lepší dvouřadá rozvodnice s elektroměrem na DIN lištu, ale nikdo nevíme, za jakých okolností to vzniklo, takže těžko soudit.
Jan Franěk
ČESKÝ ŽIVNOSTNÍK
*

« Odpověď #3 kdy: 07.02.2010, 20:57 » Odpověď s citací

ještě jedno foto, které k tomu patří

* DSC03379.JPG (789.65 KB, 2048x1536 - prohlédnuto 312 krát.)

Revize E2/A do 1000V
Montáže EZS a kamerových systémů bytů, provozoven i rozsáhlejších objektů a pozemků.
Perimetrické systémy-  ochrany plotů proti přelezení a jiné. Vhodné k ochraně pozemků RD, průmyslových areálů až po FVE.
"Chytré" elektroinstalace. Dům co Vám pomáhá. Dohled i po internetu, nebo mobilu.
Prostředky k odtávání sněhu z okapů-ochrana před poškozením fasád domů, okapů a před úrazy padajícím sněhem a ledem.
www.fraja.cz
revize@fraja.cz
Michal Kolesa
Chráněnec Clusteru
*

Oblíbenost autora: -76

Michal Kolesa

« Odpověď #4 kdy: 07.02.2010, 21:00 » Odpověď s citací

Co se Vám na té rozvodnici nelíbí? premixocvé desky je zakázáno používat?
Nehořlavá podložka na druhé rozvodnici použitá je.

Václav Pešek
Čtenář 6.@ samostatný

Oblíbenost autora: 1

« Odpověď #5 kdy: 07.02.2010, 21:01 » Odpověď s citací

mezitítm se tam motají ještě síťáky (utp)....

CNC mechanik - §6
Petr Liskar
Čtenář 6.@ samostatný

Oblíbenost autora: 6

« Odpověď #6 kdy: 07.02.2010, 21:05 » Odpověď s citací

mezitítm se tam motají ještě síťáky (utp)....
Tam je úplně všechno (TV koax, telefon, silovka, datovka).
Ovšem největší průser jsou ty nepospojované trámy....  Mrknutí
Tomáš Jarovec
« Odpověď #7 kdy: 07.02.2010, 21:10 » Odpověď s citací

Tak ta druhá fotka už přesouvá autora takové instalace do živočišné říše. Že by nějaký svépomocný internetový poskytovatel?
Radek Červený
*

Oblíbenost autora: 132

Živnostník, OSVČ

« Odpověď #8 kdy: 07.02.2010, 22:08 » Odpověď s citací

Spíš mi připadá komické krytí podužné rozvodnice v IP řádově 5X a hned vedle premixová deska s modulovým stykačem v krytí břádově IP00  Škleb

Slušnost je kouzelný nástroj, který otevřel mnohem více dveří než jakýkoliv doposud vynalezený klíč.
www.elektrikabrno.cz
elektrocerv@c-box.cz
Lukáš Malík
Čtenář 6.@ samostatný

Oblíbenost autora: 1

Montáže a opravy elektro do 1000V, §8

« Odpověď #9 kdy: 07.02.2010, 23:20 » Odpověď s citací

ještě jedno foto, které k tomu patří

No to si děláte srandu, ne?? Smích Smích
Tohle někde fakt existuje?

Domovní a bytové elektroinstalace.
Opravy, údržba, návrhy a rekonstrukce.
Realizace datových sítí, rozvodů TV a DT.
Jan Franěk
ČESKÝ ŽIVNOSTNÍK
*

« Odpověď #10 kdy: 08.02.2010, 22:09 » Odpověď s citací

Spíš mi připadá komické krytí podužné rozvodnice v IP řádově 5X a hned vedle premixová deska s modulovým stykačem v krytí břádově IP00  Škleb

To bylo první, co mě napadlo. Krytí v tomhle prostoru. rozvaděč IP56 a měření IP20

Jinak těch fotek mám z tohoto půdního prostoru více, ale už je to pouze pokračování toho, co vidíte.

Ještě musím napsat, že původně to tam bylo docela dobře provedené. Krky uložené v betonu a přez ně pěkné "hrobečky". Všude krabice k protahování a pořádek. Tohle je výsledek neustálého upravování obvodů elektro i slaboproudu a ukázka kvality některých řemeslníků, kteří se zde podepsali. Podle informací co mám, to takhle skončilo po cca 4 letech "údržby".

Revize E2/A do 1000V
www.fraja.cz
revize@fraja.cz
Stran: [1] Nahoru Odpověď Poslat téma Tisk 
« předchozí další »
Skočit na:  

Přihlaš se uživatelským jménem, heslem a délkou sezení

Poháněno MySQL Poháněno PHP Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006, Simple Machines LLC Validní XHTML 1.0! Validní CSS!
+420 910 100 100
Stránka vytvořena za 0.114 sekund, 20 dotazů.