Boris K
Neverifikovaný uživatel @1
|
|
« kdy: 30.09.2024, 00:03 » |
|
Koupil jsem si chytré WIFI přepínače BSEED pro novostavbu. Mohu snadno zapojit jeden spínač pro jedno světlo, ale mám problém pochopit, jak zapojit tyto chytré spínače BSEED pro spínač číslo 6 (schodiště).
Velmi dobře znám "normální" spínače číslo 6 a mohu je snadno zapojit. Potřeboval bych vědět, jak to "přeložit" pro chytré přepínače BSEED.
V příloze naleznete schéma zapojení spínače BSEED číslo 6. Je to mnohem jednodušší než naše schéma zapojení. Aktuálně mám wago svorku pro všechny modré nulové vodiče. "Půjčil" jsem si šedý vodič, který normálně jde k druhému vypínači, jako neutrální čára k druhému světlu. V tomto scénáři není použit černý drát. Další wago svorka spojuje příchozí vodič pod napětím s hnědými vodiči, které jdou ke světlu jedna a dvě.
První světlo jsem schopen rozsvítit prvním vypínačem. Ale z nějakého důvodu nemohu ovládat světlo druhým spínačem, i když to vypadá, že se spínač zapíná (je tam světlo, které svítí).
Jsem ztracený a nejsem si jistý, jak dál. Doufám, že mi někdo může poradit, jak toho dosáhnout pomocí přepínačů BSEED. Uvítám i každou radu a jsem schopen během dne stavbu navštívit a vyzkoušet cokoli, co mi doporučíte.
|