Nad to se Honzo musíš povznést. Víš kolik keců musí vyslechnout prodejce Mercedesu, že prodává draho a kolik keců musí vyslechnout prodejce Dacie, že prodává krumpl? Tak to prostě je.
Mě spíš baví sledovat ty komenty (a nemyslím zde, ale tak obecně v terénu) těch rádobyodborník
ů. Příklad: Mám inteligentní řešení, protože si mohu z práce zapnout/vypnout světlo, mohu si z práce doma vyvětrat......
mám krabičku na WiFi za 400 z alíku.... Omyl. Inteligence je KOMPLEXNÍ ŘEŠENÍ, abych z práce nemusel tyto kraviny dělat. Nebo se pletu? Celá systémovka musí pracovat na pozadí jako jeden živý organismus (oko vidí překážku a dá povel nohám, aby se v chůzi překážce vyhnuly a ještě dá povel ruce, aby připažila) a mým pouhým odchodem/příchodem z/do domu musí udělat na pozadí úkony, o kterých jako uživatel ani nemám vědět.
A tak prostě musíš tuto vrstvu kalu u dna překonat a přesunout se nad tuto vrstvu, kde už neřešíš kal u dna a pracuješ v hladině s průzračnou vodou. A nekoukat pod sebe na ty, co se mrví na dně v bahně.
A tak jsem prostě postižený autista, který má své řešení v nějaké té vrstvě nad tím kalem a vůbec si nepřipouštím, že se někdo rochní podemnou v bahně :-) Z toho pak plynou i ty mé zvídavé otázky na další integraci do nadřazeného systému, abych veděl, do jaké vrstvy mám takovou krabičku zařadit ;-)