|
|
Jan Bocek
|
|
« Odpověď #2 kdy: 19.12.2016, 10:49 » |
|
Tak Radek nás pěkně rozesmál s Pomstou, která je tam sladká.
Jenže Radek také nastavil vysoko laťku na přání, aby to nebyly ty "běžné kecy", které slyšíme již padesátku let. Ale originální přání pro chlapa, kterého si vážíme.
Pokud se naskytne příležitost, tak tě chlape obejmu a řeknu jen "no jo, chlape". Vítáme Tě do klubu dospělých. A co dál? Aby jsi byl stále jako ten strom zelený, kterému listí neopadá a vše co činí, aby se mu dařilo.
Honza Bocek Klimkovice
|
|
|
Zaznamenáno
|
specializace: průmyslová instalace, kontrola strojů revize elektrického zařízení E1B telefon: 777 273 732 email: jan.bocek@safeb.cz
|
|
|
|
|
Miroslav Minařík
"Nejvyšším úkolem není teoretické poznání, nýbrž praktické umění žít!" Sokrates
Odborná publicistika v instalační elektrotechnice.
|
|
« Odpověď #4 kdy: 19.12.2016, 15:59 » |
|
Kluci, všem vám . Je to letos divný rok. Elektrika má 18 roků, je tedy plnoletá a už mne nepotřebuje. Já měl 50, ale nemohu říct, že Elektriku, tedy vás všechny nepotřebuji jako ona mne. Ale teď budu snad chvíli vánočně prokrastinovat .
|
Elektrika NENÍ časopis!
|
|
|
Fuk Tomáš
|
|
« Odpověď #5 kdy: 19.12.2016, 20:58 » |
|
Mirku, i já se přidávám ke gratulantům. Hodně štěstí, zdraví, a to ostatní si koupíš!
|
|
|
Zaznamenáno
|
Když vím, rád poradím: fyzika, elektronika, IT, ale i obchod a právo. Když nevím, ptám se anebo držím ústa.
Jen ten, kdo něčemu stoprocentně rozumí, to dokáže vysvětlit tak, aby tomu nikdo jiný nerozuměl. (Murphy)
|
|
|
|
František Šohajda
RT E2-A
|
|
« Odpověď #7 kdy: 20.12.2016, 08:39 » |
|
Elektrika má 18 roků, je tedy plnoletá a už mne nepotřebuje. Já měl 50, ale nemohu říct, že Elektriku, tedy vás všechny nepotřebuji jako ona mne. To se mýlíš? 18 let se dnes ještě moc neosamostatňuj e...!Plnoletost je jen papírová. Vše je hodně posunuté a budeš muset ji vést ještě dlouho a dlouho... ?? Také se přidávám ke gratulaci.
|
|
|
Zaznamenáno
|
RT -EZ - elektroinstala ce domovní, specializace na zdravotnické rozvody... revize ve zdravotnictví ...už 40 let....
|
|
|
|
Jan Bocek
|
|
« Odpověď #9 kdy: 20.12.2016, 12:47 » |
|
Mirku, také Ti přeji všechno nejlepší a abys i po té padesátce dělal padesátku ještě mnohokrát.
To se povedlo. Není padesátka jako padesátka ale je to i přeříznutá ...sátka. Ta dorta anebo "ten dort" ke kávičce určitě chutil. Živjo, živjo, živjo, mnoga léta živjo
|
|
|
Zaznamenáno
|
specializace: průmyslová instalace, kontrola strojů revize elektrického zařízení E1B telefon: 777 273 732 email: jan.bocek@safeb.cz
|
|
|
|
|
|
|
|
Pavel Horský
ČESKÝ ŽIVNOSTNÍK
Podbořany - projekční a revizní činnost E2A, E2B
|
|
« Odpověď #15 kdy: 21.12.2016, 12:08 » |
|
I když jsem Mirkovi již přál, připojím se znovu, abych nebyl za černou ovci Mirku, s manželkou Ti přejeme vše nej a nej a nej a nej, a hlavně štěstí, bo lidem na Titaniku bylo zdraví prd platný. Se štěstím jde údajně ruku v ruce i zdraví, tak to tam máš od nás vše najednou. Měj se parádně a ať Ti vše jde jak si jen přeješ.
|
|
|
Zaznamenáno
|
Projekce vyhrazených el. zařízení v objektech tř. A + B Bytová a občanská výstavba, průmysl, zdravotnictví Návrhy a výpočty umělého osvětlení Návrhy ochrany před bleskem a přepětím Revizní technik E2A, E2B http://www.severocech.cz/ mob. 721 141 602 email: horac@podborany.cz
|
|
|
|
|