Je možné vést kabely CYKY mezi parketami?
Jiří Buben:
Citace: Mirek Vašák 10.12.2012, 22:03
Nevím jakou máte zkušenost s parketami, ale dvakrát jsem byl nucen je řezat a dostávat ven z podlahy a nebylo to nic hezkého. Jednou pro položení lišty pro protažení kabelů (jiná možnost nebyla) a podruhé u krbu pro dlažbu. Ten asfalt na co to lepili držel jako hrom.
Jedinou snadnou demontážní technologii parket lepených asfaltem vidím ve vytopení vodou. Boptnání dřeva dovede parkety urvat a udělat z nich slušnou horskou dráhu. Je se to urve i s betonem. Doporučuji však předem vysadit dveře, aby jste se mohl do místnosti dostat;) ;D
Mirek Vašák:
Citace: Jiří Buben 11.12.2012, 15:50
Jedinou snadnou demontážní technologii parket lepených asfaltem vidím ve vytopení vodou. Boptnání dřeva dovede parkety urvat a udělat z nich slušnou horskou dráhu. Je se to urve i s betonem. Doporučuji však předem vysadit dveře, aby jste se mohl do místnosti dostat;) ;D
Tato možnost mě také napadla, po zkušenostech z jedné zpackané stavby, ale v obou případech byl vznesen požadavek na možnost dalšího využívání po mém odchodu. ;D ;D ;D
Jakub Sedláček:
Zrovna ty lišty LM 60 máme po celém bytě, vypadají hezky, celkem snadno se instalují ( lepí ). Ovšem za zmínku stojí, že se do nich docela blbě vrtá když je potřeba sem tam dírka ;D. Jinak není celkem co vytknout. S částečnou kombinací Instalačními krytkami pro zásuvky Multibox LM60 je to paráda.
Jan Hrádek:
Jen tak mimo téma, když se parkety přebrousí vykytují a nalakují, tak na to nemá žádná plovoucí podlaha, řezat do nich je zvěrstvo. Pokud už tedy nemají skutečně za sebou :-[
tomáš buřival:
Citace: Jan Hrádek 13.12.2012, 07:44
Jen tak mimo téma, když se parkety přebrousí vykytují a nalakují, tak na to nemá žádná plovoucí podlaha, řezat do nich je zvěrstvo. Pokud už tedy nemají skutečně za sebou :-[
Jojo, svatá pravda. Přesně to mám taky v plánu. Kablík se položí do mezery mezi zdí a parketama a pěkně se zakryje bukovou lištou ;D
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana