Miroslav Minařík
"Nejvyšším úkolem není teoretické poznání, nýbrž praktické umění žít!" Sokrates
Odborná publicistika v instalační elektrotechnice.
|
|
« Odpověď #360 kdy: 28.04.2015, 09:16 » |
|
No. Takže pánové. Eltrick jsem si po návštěvě ve Zlíně ( ) na místě objednal. Přesvědčil mě seriózní přístup profesionálů, kteří nepotřebují někoho nachytávat. [/b]
Toto není argument, který zde očekáváme. Označil bych to za obchodní dovednost, která se dá použít na spotřebitele. My zde nejsme spotřebitelé. A mě osobně je i možná jedno zda to funguje nebo ne. Ale pokud by to mělo fungovat, pak mne zajímá co je tím prvkem, který doposud neodhalily i největší laboratoře na světě a nenechal si to patentovat žádný nadnárodní koncern. Tedy ono to nemá žádný patent. Jen podanou přihlášku, která je možná už zaplacená. A teď k tomu přidáme fakta, která jsou ověřitelná a "poprosíme babu aby nám poradila". Mám tušení, že zde něco není v pořádku ...
|
Elektrika NENÍ časopis!
|
|
|
Jan Franěk
Český elektrikář - živnostník
váš elektrikář a revizní technik
|
|
« Odpověď #361 kdy: 28.04.2015, 13:58 » |
|
Hlavně za sebe říkám jedno. Dokud nedostanu jiné informace, z nezávislého a důvěryhodného zdroje, považuju to za drahý nefunkční podvod na lidi. To bez ohledu na místa, kterými se ohánějí a kde to prý šetří nemalé prostředky. Také mi z toho vychází, že testy dopadly tak špatně, že by zveřejnění jejich výsledků jen podpořilo následné žaloby zákazníků vůči výrobci. Kdyby testy dopadly dobře, jejich zveřejnění by jen podpořilo prodej, to je snad jasné.
Naprostý souhlas. Mít v ruce takový kalibr a nepoužít ho, znamená asi jen jedno. Je to cvičný, nebo slepý náboj. Tedy výsledky nejsou takové, jak se u zákazníků slibuje, předpoklad je že jsou mnohem horší, nebo to rovnou vůbec nefunguje. Předpokládám, že kolegové co se pokusu se mnou účastnili v Čáslavi, budou mít podobný názor. Ale nechci a nemůžu mluvit za ně.
|
Kamerové a bezpečnostní systémy, od návrhu po realizaci. Systémové a MaR instalace, od návrhu po realizaci. Revize el. a hromosvodů do 1000V Topné kabely k vytápění i ochraně majetku. www.fraja.cz , revize@fraja.cz , tel: 728171585
|
|
|
Kamil Novák
OSVČ
|
|
« Odpověď #362 kdy: 30.04.2015, 18:47 » |
|
Obětujete 3hod svého života a změníte názor. .. Ale mi (někteří ze zde přítomných) jsme obětovali dokonce celý den! A výsledek : "dokud neumřeli, tak tam žijí dodnes".
|
Revizní technik E2/A - specializace na přístroje a zařízení ve zdravotnictví. působnost : zdravotnictví - celá ČR, ostatní revize - Královéhradeck ý, Pardubický a Liberecký kraj
|
|
|
|
Jiří Schwarz
|
|
« Odpověď #363 kdy: 30.04.2015, 20:43 » |
|
Dřív se do inzerence psalo "Tisíce děkovných dopisů", dneska doba trošku pokročila Dnes se tomu říká "reference". A někdy mám dojem, že se to píše podle principu: ...když my jsme se napálili, napalte se taky...
|
Jako tvrdá Chodská palice nemám rád přísloví o tom, že moudřejší ustoupí. Když moudřejší ustoupí, hlupák si prosadí nesmysl! Příspěvky psané kurzívou berte s velkou rezervou a nadhledem :-)
|
|
|
Miroslav Minařík
|
|
« Odpověď #364 kdy: 30.04.2015, 21:39 » |
|
Ale mi (někteří ze zde přítomných) jsme obětovali dokonce celý den!
Já tomu věnoval několik dnů bdělé pozornosti a čekám, že mi můj osobní průnik dat někdo logicky vyvrátí. Nutno upozornit, že vklouznout do této problematiky nestačí nějakým průměrným spotřebitelský m školením které notabene trvá několik hodin. Je tu někdo jiného názoru?
|
Elektrika NENÍ časopis!
|
|
|
|
|
|
|
|
Miroslav Minařík
|
|
« Odpověď #370 kdy: 20.12.2015, 17:13 » |
|
Eltrick získal certifikát TÜV, kde je jednoznačně napsáno, že efektivněji přeměňuje el. energii v teplo. Link dodám, případně si o něj můžete zažádat sami.
Ach jo, TUV zkoumá zda to uspoří? To je mi novinka. Náš TIČR taky nezkoumá zda funguje aktivní hromosvod a rozdává různé certifikáty. Je na tom certifikátu zřetelně napsáno, že byla úspora otestována tou certifikační autoritou? Pokud ano, pak to můžeme koupit a používat. V případě problému pak žalovat TUV.
|
Elektrika NENÍ časopis!
|
|
|
|
|
|
Jan Franěk
|
|
« Odpověď #374 kdy: 17.02.2020, 23:45 » |
|
Přiznávám že nevím zda to už zde nebylo někde prezentováno. ALe raději to sem ještě přidám, třeba to někomu otevře oči. Stále je mnoho "věřících" co to kupují i montují.
|
Kamerové a bezpečnostní systémy, od návrhu po realizaci. Systémové a MaR instalace, od návrhu po realizaci. Revize el. a hromosvodů do 1000V Topné kabely k vytápění i ochraně majetku. www.fraja.cz , revize@fraja.cz , tel: 728171585
|
|
|
|
Jan Franěk
|
|
« Odpověď #376 kdy: 18.02.2020, 10:10 » |
|
Pokud si něco z uvedeného dokumentu pamatovat, pak tyto dvě věty! Přesně toto mi taky utkvělo v hlavě
|
|
|
|
|