Fuk Tomáš
|
|
« Odpověď #288 kdy: 14.04.2013, 00:08 » |
|
Uvedená společnost není na rejstříku a pod IČem je někdo jiný.
? Obchodní rejstřík
|
Když vím, rád poradím: fyzika, elektronika, IT, ale i obchod a právo. Když nevím, ptám se anebo držím ústa.
Jen ten, kdo něčemu stoprocentně rozumí, to dokáže vysvětlit tak, aby tomu nikdo jiný nerozuměl. (Murphy)
|
|
|
|
|
|
|
|
Jan Franěk
Český elektrikář - živnostník
váš elektrikář a revizní technik
|
|
« Odpověď #293 kdy: 14.04.2013, 19:55 » |
|
Dostal jsem do mailu, údaje o měření spotřeby Eltricku v jedné firmě. Data jsou z energomonitoru . Mrkněte na to.
Navíc jsem mo zvědavej, co nového se Mirek o ELtricku dozvěděl a jestli se nakonec uskuteční reportáž přímo ve výrobním závodě.
|
Kamerové a bezpečnostní systémy, od návrhu po realizaci. Systémové a MaR instalace, od návrhu po realizaci. Revize el. a hromosvodů do 1000V Topné kabely k vytápění i ochraně majetku. www.fraja.cz , revize@fraja.cz , tel: 728171585
|
|
|
|
Fuk Tomáš
|
|
« Odpověď #295 kdy: 14.04.2013, 20:19 » |
|
...údaje o měření spotřeby Eltricku v jedné firmě. Data jsou z energomonitoru .
Velmi pěkné grafy - je z nich na první pohled zřejmé, že při měřeních s tím šelmostrojem dochází k limitaci měřené hodnoty. Reálný život takové grafy negeneruje.
|
Když vím, rád poradím: fyzika, elektronika, IT, ale i obchod a právo. Když nevím, ptám se anebo držím ústa.
Jen ten, kdo něčemu stoprocentně rozumí, to dokáže vysvětlit tak, aby tomu nikdo jiný nerozuměl. (Murphy)
|
|
|
|
Fuk Tomáš
|
|
« Odpověď #297 kdy: 14.04.2013, 20:26 » |
|
Abychom si správně rozuměli - měl jsem na mysli limitaci měřené hodnoty, nikoli skutečné hodnoty. Kdybych to chtěl navodit já, vyráběl bych krátkodobé proudové impulsy překračující proudový rozsah měřiče - například nějakým rezonančním obvodem
|
|
|
|
David Hruda
|
|
« Odpověď #298 kdy: 14.04.2013, 21:25 » |
|
Abychom si správně rozuměli - měl jsem na mysli limitaci měřené hodnoty, nikoli skutečné hodnoty. Kdybych to chtěl navodit já, vyráběl bych krátkodobé proudové impulsy překračující proudový rozsah měřiče - například nějakým rezonančním obvodem Že by tady bylo tzv. "jádro pudla"?
|
Revize E2/A, montáže, projekty, alarmy... Smluvní partner společnosti EG.D Znalec v oboru ELEKTROTECHNIK A: rozvody a instalace, spotřebiče, hromosvody a ochrana proti přepětí, revize el. zařízení a hromosvodů. ELEKTRONIKA: zabezpečovací systémy, spotřební elektronika Jih ČR www.elektro-hruda.cz
|
|
|
|
|
Miroslav Minařík
"Nejvyšším úkolem není teoretické poznání, nýbrž praktické umění žít!" Sokrates
Odborná publicistika v instalační elektrotechnice.
|
|
« Odpověď #301 kdy: 14.04.2013, 22:24 » |
|
Mám od pana Bláhy slíbený jistý kontakt na jistou firmu, kde to mají mít v provozu,
Od pana Bláhy jistý kontakt. Ano. Mám od pana Bláhy slíbený jistý kontakt na jistou firmu, kde to mají mít v provozu, takže "uvidíme, jestli v praxi něco uvidíme"
Ten energomonitor - to je z komunikace s oficiálním měřidlem dodavatele energie, nebo to je nějaký dodatečně nasazený přístroj pro "podružné" měření?
Ten Energomonitor je to, o čem se tu od září bavíme, že je to indikátor proudového odběru. Máme to na Orlovně také, ale nemá to velkou odchylku od přesného měření!
|
Elektrika NENÍ časopis!
|
|
|
David Hruda
|
|
« Odpověď #302 kdy: 14.04.2013, 22:34 » |
|
Kromě neustálého měření Eltricku viděl někdo i někoho, komu by Eltrick nefungoval?
Nějak nerozumím otázce. Viděl někdo někoho, komu by Eltrick prokazatelně fungoval?
|
Revize E2/A, montáže, projekty, alarmy... Smluvní partner společnosti EG.D Znalec v oboru ELEKTROTECHNIK A: rozvody a instalace, spotřebiče, hromosvody a ochrana proti přepětí, revize el. zařízení a hromosvodů. ELEKTRONIKA: zabezpečovací systémy, spotřební elektronika Jih ČR www.elektro-hruda.cz
|
|
|
Miroslav Minařík
"Nejvyšším úkolem není teoretické poznání, nýbrž praktické umění žít!" Sokrates
Odborná publicistika v instalační elektrotechnice.
|
|
« Odpověď #303 kdy: 14.04.2013, 22:45 » |
|
Nějak nerozumím otázce. Viděl někdo někoho, komu by Eltrick prokazatelně fungoval?
No zatím to vypadá, že si všichni odběratelé mnou ruce štěstím, že mohli uvalit své love za Eltrick. Proto se ptám, zda je alespoň jediný, komu to nefungovalo, nebo je nespokojený. Pokud vím, nic na světě není ideální. Nebo se mýlím?
|
Elektrika NENÍ časopis!
|
|
|
Zdenek Hejčl
OSVČ - živnostník
|
|
« Odpověď #304 kdy: 14.04.2013, 23:43 » |
|
No podle mého názoru si lidé přejí, aby mohli býti klamáni. Fakticky vše tomu nahrává - co není zakázané, je povolené. Slabí duchem budiž blahoslavení.. .. A je to jen jejich volba.
|
Elektromontér EZ-M, O-E2/A. Východní Čechy Výroba, montáž a servis vah. EU
|
|
|
|