Fuk Tomáš

|
 |
« Odpověď #54 kdy: 12.11.2012, 23:14 » |
|
A nedělá ten hlavní rozdíl v tom navýšení vyzářených kW ten kyblík uhlí, co ho zapálí ty spirály topidla?
Ne, já myslím, že ten subjektivní pocit stejného tepla je vyvolán množstvím pálenky, kterou je třeba zkonzumovat k uvěření v zázračné vlastnosti toho vehementu.
|
Když vím, rád poradím: fyzika, elektronika, IT, ale i obchod a právo. Když nevím, ptám se anebo držím ústa.
Jen ten, kdo něčemu stoprocentně rozumí, to dokáže vysvětlit tak, aby tomu nikdo jiný nerozuměl. (Murphy)
|
|
|
Tomáš Bláha 1
Neverifikovaný uživatel @1
Kdo nevěří ať tam běží..:-)
|
 |
« Odpověď #55 kdy: 12.11.2012, 23:32 » |
|
Pane, přesně tak to je. Jak někdo moudrý zde na fóru před chvílí poznamenal : muselo by jít o novou fyziku. Ten obvod není v testech, je vyráběn, klientovi nainstalován, odměřen s pětiletou zárukou, která jde každoročně obnovit. Pane Blaho, máte-li tepelný spotřebič o výkonu 2 kW, tak za hodinu získáte 2 kWh tepla. K tomu ze sítě odeberete 2kWh elektrické energie. A tyto 2kWh musíte zaplatit. Netvrdte nám prosím, že díky tomu vynálezu z těch spotřebičů dostanete 2kWh tepla ale spotřebujete méně než 2kWh elektrické energie.
|
Tomáš Bláha
|
|
|
|
|
|
Tomáš Bláha 1
|
 |
« Odpověď #58 kdy: 12.11.2012, 23:59 » |
|
Pane Morávku, jak jsem řekl, není problém domluvit jakákoli měření v Kroměříži přímo v místě, kde se vyrábí. Mohu vám poslat čerstvý záznam /realizovaný v čase/ na dražickém bojleru.. /samozřejmě nic neprokazující fotky/ měřáku a výpočty úspory podle tzb-info, jen pro zajímavost jak dlouho by asi fungovalo nereálné nastavení měření, podvod s tělesy, překlenutí zátěže a co já vím, ..? proč bych to dělal? zde Někde důchodce obrat na základě pár fotek...nebo slibů ale tady? :-) +420 777 808 124 Myslím, že termokamera a čtyřkvadrantov ý elektroměr, případně analyzátor sítě jsou dostatečně vypovídající a snado dostupné měřící přístroje.
PS: asi budou potřeba ještě stopky. Výkon je třeba monitorovat v čase
|
Tomáš Bláha
|
|
|
Tomáš Bláha 1
|
 |
« Odpověď #59 kdy: 13.11.2012, 00:05 » |
|
V podstatě nevím, co tu ještě dělám...nebo spíš kde? Vražda to není, to jsem rád.. Né pánové. Ta přidaná energie pochází z paralelních vesmírů oscilujících okolo společného těžiště. A v těchto vesmírech samozřejmě platí naprosto odlišné fyzikální zákony.... Jo a ještě temná hmota ta by to taky mohla být. Je to síla co jsou lidi schopný pro korunu udělat. No, ale vražda to není.
|
Tomáš Bláha
|
|
|
Kamil Novák
OSVČ

|
 |
« Odpověď #60 kdy: 13.11.2012, 00:06 » |
|
Kdo chce pochopit a nechce si hrát jenom na rádo-by chytráky,pojďte na školení. Bude to určitě ku prospěchu všem než tyto přihlouplé diskuse postavené na nesmyslném měření pana Kubíka. Já se hlásím! Můžete sem vložit nebo mi zaslat harmonogram kdy a kde školení provádíte? BTW Našel jsem poměrně dost inzerátů a nabídek na toto zařízení. Skoro všechny odkazují na stránku energievip.cz, která je poněkud nefunkční. Nevíte proč?
|
Revizní technik E2/A - specializace na přístroje a zařízení ve zdravotnictví. působnost : zdravotnictví - celá ČR, ostatní revize - Královéhradeck ý, Pardubický a Liberecký kraj
|
|
|
Petr Liskar

|
 |
« Odpověď #61 kdy: 13.11.2012, 00:15 » |
|
proč bych to dělal?
Pro peníze?
|
|
|
|
Tomáš Bláha 1
|
 |
« Odpověď #62 kdy: 13.11.2012, 00:23 » |
|
Tady?  Pro peníze?
|
Tomáš Bláha
|
|
|
Fuk Tomáš

|
 |
« Odpověď #63 kdy: 13.11.2012, 00:25 » |
|
jak dlouho by asi fungovalo nereálné nastavení měření, podvod s tělesy, překlenutí zátěže a co já vím, ..?
Tak dlouho, dokud vás nezavřou.
|
Když vím, rád poradím: fyzika, elektronika, IT, ale i obchod a právo. Když nevím, ptám se anebo držím ústa.
Jen ten, kdo něčemu stoprocentně rozumí, to dokáže vysvětlit tak, aby tomu nikdo jiný nerozuměl. (Murphy)
|
|
|
|
Tomáš Bláha 1
|
 |
« Odpověď #65 kdy: 13.11.2012, 00:28 » |
|
Pane Nováku, rád vám pošlu nejbližší termín, bude to v Kutné Hoře. nemáme ji ještě natermínovanou brnkněte, 777 807 124 Pěkný večer T Bláha Já se hlásím! Můžete sem vložit nebo mi zaslat harmonogram kdy a kde školení provádíte?
BTW Našel jsem poměrně dost inzerátů a nabídek na toto zařízení. Skoro všechny odkazují na stránku energievip.cz, která je poněkud nefunkční. Nevíte proč?
|
Tomáš Bláha
|
|
|
Tomáš Bláha 1
|
 |
« Odpověď #66 kdy: 13.11.2012, 00:48 » |
|
Pokud si najdete originální web /název je na vrchu této diskuse, to jsou stránky od výrobce. (nikoli vipenergie..či co) Informace nejsou na internetu, z důvodu čekání na přiznání patentu v EU, nějaké dotace atd.. Vtipné je, jak zásadní je zde to, co praví Google. Nečekal bych, od odborníků.
všem dobrý večer Přesně jak píše p. Kamil Novák. Pátral jsem také, nic jiného než nefunkční web a pár reklam jsem nenalezl. Pokud by to udělátko totiž fungovalo, tak jak to deklarujete v reklamě, bylo by to na Nobelovu cenu. Ale to už tady také někdo psal. Tak se nezlobte, ale podvod zůstává podvodem a pokud jste to spolknul vy, nenuťte k tomu odborníky.
|
Tomáš Bláha
|
|
|
Kamil Novák
OSVČ

|
 |
« Odpověď #67 kdy: 13.11.2012, 01:48 » |
|
1) Návštěvu K. Hory beru, tak na mne prosím nezapomeňte. 2) Je mi líto, ale stránky jak el....com, tak i el....cz jsou ve výstavbě. Takže nic. Kromě několika, stále se opakujících reklamních stránek nabízejících montáž tohoto zařízení, nějakého certifikátu se slibem mlčenlivosti  mi Google našel už jen "ella and patrick". A tam už rozhodně o elektriku nejde. 
|
Revizní technik E2/A - specializace na přístroje a zařízení ve zdravotnictví. působnost : zdravotnictví - celá ČR, ostatní revize - Královéhradeck ý, Pardubický a Liberecký kraj
|
|
|
|
Jiří Schwarz

|
 |
« Odpověď #69 kdy: 13.11.2012, 07:12 » |
|
bude to v Kutné Hoře.
nemáme ji ještě natermínovanou brnkněte, 777 807 124
Pěkný večer T Bláha
Někde na západě nebo jihozápadě čech bude také nějaká podobná akce? Zajímalo by mě to. Jen doufám, že to nebude jen "vymývání mozků" plus něco ve stylu MLM!
|
Jako tvrdá Chodská palice nemám rád přísloví o tom, že moudřejší ustoupí. Když moudřejší ustoupí, hlupák si prosadí nesmysl! Příspěvky psané kurzívou berte s velkou rezervou a nadhledem :-)
|
|
|
Jiří Schwarz

|
 |
« Odpověď #70 kdy: 13.11.2012, 07:24 » |
|
Jestli to je takové skvělé a ušetří to tolik elektřiny, tak to bude snižovat zisky energetických společností a bude třeba to nějak šikovně "zavřít do archivů, zlikvidovat"
Podobně dopadl MEG - zařízení pro výrobu elektrické energie využívající nikoliv pohybující se magnetické pole, ale "stojící" pole permanentního magnetu. To už je možná 10 let, co byla dokumentace, připravovala se výroba, generátory s výkony řádově 2kW se měly stát během krátké doby běžnou výbavou domů a bytů,... A pak to někdo "zakázal".
Nebo je všechno trochu jinak a klasickou fyziku není tak lehké obejít?
|
Jako tvrdá Chodská palice nemám rád přísloví o tom, že moudřejší ustoupí. Když moudřejší ustoupí, hlupák si prosadí nesmysl! Příspěvky psané kurzívou berte s velkou rezervou a nadhledem :-)
|
|
|
Milan Hudec

|
 |
« Odpověď #71 kdy: 13.11.2012, 07:30 » |
|
Pan Bláha se k tomu postavil čelem. Nabídnul kontakt a zkoušku. Dáme do kupy měřící zařízení a testovací tým a vyzkoušíme si to?
Nejsem tak hloupej, abych nechtěl ušetřit, pokud bude zařízení fungovat, a jeho účinnost bude ve shodě s deklarovanou, přičemž jak prohlídkou, tak měřením se neprokáže nijaký problém ať legislativního, či technického charakteru, hnedka si jich pár k Ježíšku koupím.
|
|
|
|