Víte, jak se vyhnout určování vnějších vlivů v kuchyni restauace?
Kamil Novák:
Dnes jsem se setkal se zvláštní metodou (alespoň pro mne), jak si pan projektant ulehčil práci při určování vnějších vlivů v restaurační kuchyni.
Požaduje zde instalace provést podle koupelnové normy! (ssur)
Vanu pro šéfkuchaře ani sprchový kout pro ficku tam dosud ale nikdo nenainstaloval . ;D
BTW: Nehledě na to, že tento "projekt" byl spáchán v 05/2008, kdy již platila ČSN 33 2000-7-701 ed.2.
#117#
IM:
Odkaz na uvedenou normu lze považovat za blábol. Záleží ještě na tom, co je uvedeno ve zmíněném protokolu.
Kamil Novák:
Citace: Milan Illek 24.02.2010, 09:57
Odkaz na uvedenou normu lze považovat za blábol. Záleží ještě na tom, co je uvedeno ve zmíněném protokolu.
Jaký protokol? Žádný není. Toto je určení VV! ;D
Jirka Š. Svejkovský:
Nejenom koupelnová kuchyně je zvláštní, ale i ty zvlášť nebezpečné venkovní prostory bych rád viděl.
Pavel Horský:
Když tak čtu ten úryvek z technické zprávy, sakra, to musel být ale hoooooooodně těžký slohový oříšek.
Ještě by mě zajímalo, jak vypadá ta hlavní ochranná svorka :D
Ale když se tak nad sebou zamýšlím a někdo by takto veřejně hodnotil mé technické zprávy........ ..noooooo, to by mě asi smích brzy přešel.
Pánové, to samozřejmě platí i o vás.
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana