Víte, jak se vyhnout určování vnějších vlivů v kuchyni restauace?

(1/6) > >>

Kamil Novák:
Dnes jsem se setkal se zvláštní metodou (alespoň pro mne),   jak si pan projektant ulehčil práci při určování vnějších vlivů v restaurační kuchyni.
Požaduje zde instalace provést podle koupelnové normy!  (ssur)

Vanu pro šéfkuchaře ani sprchový kout pro ficku tam dosud ale nikdo nenainstaloval .  ;D

BTW: Nehledě na to, že tento "projekt" byl spáchán v 05/2008, kdy již platila ČSN 33 2000-7-701 ed.2.

#117#

IM:
Odkaz na uvedenou normu lze považovat za blábol. Záleží ještě na tom, co je uvedeno ve zmíněném protokolu.

Kamil Novák:
Citace: Milan Illek  24.02.2010, 09:57

Odkaz na uvedenou normu lze považovat za blábol. Záleží ještě na tom, co je uvedeno ve zmíněném protokolu.


Jaký protokol? Žádný není. Toto je určení VV!  ;D

Jirka Š. Svejkovský:
Nejenom koupelnová kuchyně je zvláštní, ale i ty zvlášť nebezpečné venkovní prostory bych rád viděl.

Pavel Horský:
Když tak čtu ten úryvek z technické zprávy, sakra, to musel být ale hoooooooodně těžký slohový oříšek.
Ještě by mě zajímalo, jak vypadá ta hlavní ochranná svorka  :D

Ale když se tak nad sebou zamýšlím a někdo by takto veřejně hodnotil mé technické zprávy........ ..noooooo, to by mě asi smích brzy přešel.
Pánové, to samozřejmě platí i o vás.

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana