|
|
kolejník
Neverifikovaný uživatel @1
|
|
« Odpověď #2 kdy: 10.11.2012, 15:44 » |
|
pane Doležal,jste chodící enciklopedie. Nikdy jsem hromosvody nedělal. Objednávám elektro a bylo mi řečeno"přidej tam kus drátu, pár žabek a svorky na okapový žlab. Pokud budete vědět i rozteč mezi žabkami (PV21) a PV - SU splnil jste můj domácí úkol. Dík
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
|
|
Jan Franěk
Český elektrikář - živnostník
váš elektrikář a revizní technik
|
|
« Odpověď #4 kdy: 10.11.2012, 20:29 » |
|
splnil jste můj domácí úkol. Dík
Trocha vlastní práce na domácím úkolu by neškodila. Naopak. S tímto přístupem rozhodně v budoucnu nevystačíte.
|
|
|
Zaznamenáno
|
Kamerové a bezpečnostní systémy, od návrhu po realizaci. Systémové a MaR instalace, od návrhu po realizaci. Revize el. a hromosvodů do 1000V Topné kabely k vytápění i ochraně majetku. www.fraja.cz , revize@fraja.cz , tel: 728171585
|
|
|
Pavel Horský
ČESKÝ ŽIVNOSTNÍK
Podbořany - projekční a revizní činnost E2A, E2B
|
|
« Odpověď #5 kdy: 11.11.2012, 16:27 » |
|
pane Doležal,jste chodící enciklopedie. Nikdy jsem hromosvody nedělal. Objednávám elektro a bylo mi řečeno"přidej tam kus drátu, pár žabek a svorky na okapový žlab. Pokud budete vědět i rozteč mezi žabkami (PV21) a PV - SU splnil jste můj domácí úkol. Dík Dá se toto vůbec komentovat?! Je mi zle!
|
|
|
Zaznamenáno
|
Projekce vyhrazených el. zařízení v objektech tř. A + B Bytová a občanská výstavba, průmysl, zdravotnictví Návrhy a výpočty umělého osvětlení Návrhy ochrany před bleskem a přepětím Revizní technik E2A, E2B http://www.severocech.cz/ mob. 721 141 602 email: horac@podborany.cz
|
|
|
Daniel Hudzík
Neverifikovaný uživatel @6
|
|
« Odpověď #6 kdy: 11.11.2012, 16:34 » |
|
Dá se toto vůbec komentovat?! Je mi zle!
Ale kolego, keby ste videli ako sa v niektorych zakazkach (statnych) robi elektro... by vam ani vyraz "zle" nestacil. Obcas sa stane, ze pojem projekt nikto nepozna, material sa nakupukuje "za jazdy" stylom "tu staci 2.5ka, tu dame 1.5ku, tu dame krabicu, chod to kupit". Nevravim, ze je to spravne, ale bohuzial taka je prax.
|
|
|
Zaznamenáno
|
Byť blbcom nie je chyba, ale ostat nim áno.
|
|
|
Pavel Horský
ČESKÝ ŽIVNOSTNÍK
Podbořany - projekční a revizní činnost E2A, E2B
|
|
« Odpověď #7 kdy: 11.11.2012, 17:01 » |
|
Ale kolego, keby ste videli ako sa v niektorych zakazkach (statnych) robi elektro... by vam ani vyraz "zle" nestacil. Obcas sa stane, ze pojem projekt nikto nepozna, material sa nakupukuje "za jazdy" stylom "tu staci 2.5ka, tu dame 1.5ku, tu dame krabicu, chod to kupit". Nevravim, ze je to spravne, ale bohuzial taka je prax.
V montážích se aktivně pohybuji od roku 1991, proto mi je zle
|
|
|
Zaznamenáno
|
Projekce vyhrazených el. zařízení v objektech tř. A + B Bytová a občanská výstavba, průmysl, zdravotnictví Návrhy a výpočty umělého osvětlení Návrhy ochrany před bleskem a přepětím Revizní technik E2A, E2B http://www.severocech.cz/ mob. 721 141 602 email: horac@podborany.cz
|
|
|
|
|
|