Jiří Macháček
|
|
« kdy: 05.04.2017, 10:02 » |
|
Vyšlo třetí vydání knihy Praktické pomůcky a tabulky pro elektrotechnik y Máte rádi malé taháky jako rychlé pomůcky? Nikdo z nás si nemůže pamatovat všechno, proto jsou i pro staré ostřílené odborníky některé informační tabulky rychlým vysvobozením. Největší české nakladatelství odborné literatury vydává třetí aktualizaci populárních vědomostních pomůcek pro elektrotechnik y. Jak tato publikace vypadá a v jakých verzích ji můžeme pořídit, sledujte v této krátké recenzi ... Zdroj: zde... Co pozitivního a konstruktivníh o byste doplnili k této informaci? Vyšlo třetí vydání knihy Praktické pomůcky a tabulky pro elektrotechnik y
|
|
|
|
Jan Bocek
|
|
« Odpověď #1 kdy: 05.04.2017, 10:26 » |
|
Objednáno..... .pomůcek není nikdy dost.
|
specializace: průmyslová instalace, kontrola strojů revize elektrického zařízení E1B telefon: 777 273 732 email: jan.bocek@safeb.cz
|
|
|
IM
|
|
« Odpověď #2 kdy: 05.04.2017, 10:31 » |
|
Tak se dívám na tu tabulku značení vodičů (2A, 2B, 3C) a evokuje mi slova básníka: Kdo chvíli stál, již stojí opodál.
|
|
|
|
|
|
IM
|
|
« Odpověď #4 kdy: 05.04.2017, 12:07 » |
|
V tabulce je popsáno i barevné značení X a G.
Postrádám značení J, O. Nebo HD 308S2 už neplatí,?
|
|
|
|
|
Milan Hudec
|
|
« Odpověď #6 kdy: 05.04.2017, 14:35 » |
|
J=G a O=X pro plné vodiče.
Moje tehdejší pomůcka Je Gelený O/Nula Xtrafovaných
|
|
|
|
|
|
Pavel Horský
ČESKÝ ŽIVNOSTNÍK
Podbořany - projekční a revizní činnost E2A, E2B
|
|
« Odpověď #9 kdy: 06.04.2017, 06:27 » |
|
Objednáno. Beru to jako parádní čtení před spaním. Není nad to mít doma tu správnou červenou knihovnu.
|
Projekce vyhrazených el. zařízení v objektech tř. A + B Bytová a občanská výstavba, průmysl, zdravotnictví Návrhy a výpočty umělého osvětlení Návrhy ochrany před bleskem a přepětím Revizní technik E2A, E2B http://www.severocech.cz/ mob. 721 141 602 email: horac@podborany.cz
|
|
|
František Šohajda
RT E2-A
|
|
« Odpověď #10 kdy: 06.04.2017, 06:37 » |
|
Došlo domů v pořádku.... Knihovny není nikdy dost.
|
RT -EZ - elektroinstala ce domovní, specializace na zdravotnické rozvody... revize ve zdravotnictví ...už 40 let....
|
|
|
|
Jan Bocek
|
|
« Odpověď #12 kdy: 10.04.2017, 20:35 » |
|
Obsah super, jen kvalita elektronického formátu více než otřesná. Doporučuji tedy taky jen a pouze papírovou podobu na čtení před spaním... Dneska došla v papírové objednané podobě. Na některých grafech a nomogramech jsem se "pokochal". Zase mi to připomnělo krásnou dobu závislosti na logaritmickém pravítku.... Ale fakt je to barevně hezky provedeno. K mnohým rychlým odhadům je to dobrá pomůcka. Zde není nic na čtení před spaním, ale jako pomocník při řešení úkolů.....na příruční poličce u pracovního stolu. Elektronickou podobu jsem neobjednával.. ..
|
specializace: průmyslová instalace, kontrola strojů revize elektrického zařízení E1B telefon: 777 273 732 email: jan.bocek@safeb.cz
|
|
|
|
|
|
|
|