Zásuvka je sice v kuchyni použitelná jediná, ale není na ní zase napojen žádný jiný výkonný spotřebič..... ani varná konvice protože využíváme funkci booster na indukci....mik rovlnka má svojí zásuvku (je vestavná). Tahle zásuvka se bude používat se spotřebiči, které dají dohromady běžně dalších 700 W. Vysávat se zároveň holt nebude. Hliník má podle mě průřez 4... (je o něco větší než 2,5 měď). Jističe jsou na 16A jak bývá běžné a zatížení jistič samozřejmě unese. Spíš mi šlo o zahřívání spojů. Jestli to tedy vnímám správně, k přetěžování spojů by docházet nemělo a tím pádem to lze použít.... Jinak vysoký příkon ten hrnec opravdu má, běžně mívají kolem 900 W. V nabídce z 20 hrnců měl ten obchod pouze 2 hrnce s vyšším příkonem a my máme bohužel jeden z nich. Rychlovarné konvice bych se nebál, protože uvaří vodu za 2 minuty. Tohle ovšem vaří v kuse minimálně 15 minut a někdy třeba i 30........ Což se mi zdá o dost horší...
S trochou humoru - žádné ulévání, vysávat zároveň můžete, jistič i vodiče, pokud jsou tak jak píšete to unesou, vřele ovšem doporučuji dotažení spojů.
Pro vaši inf.- jistič 16A při půlhodinovém přetížení snese řekněme cca.20A.
Dále bych se obecně zaměřil na stav kontaktů zásuvek, zvláště tam kde zapojujete spotřebiče s vyšším příkonem, bývají opálené a vzniklé teplo poškozuje mimo jiné izolaci na vodičích instalace.