Co si počít s nedostatečnou elektrifikací zcela nového bytu?

<< < (2/2)

Jaroslav Hasala:
To Kořínek:
Primárně je jistě chyba v projektu, projektant se zřejmě uživatelů na nic neptal. Montážní firmě těžko něco vyčítat, pracovala podle projetu. Při výchozí revizi se kontroluje stav instalace bez spotřebičů, takže těžko něco vyčítat i RT. Svůj díl viny má i majitel, projekt musel přece někdo schválit. Pokud přišel až k hotovému, bude muset sáhnout do kapsy...

To Doležal:
Skutečně, to přednostní relé s manuální obsluhou určitě bude fungovat. Ale doma bych to nechtěl a manželce by se to asi také nelíbilo :-)

Jaroslav Kořínek:
Pana Hasala, na jiném místě se zde hovořilo o podobných věcech včetně projektování. Proč jsem zmínil i elektromontážn í firmu: To proto, že asi nebyl projekt skutečného provedení ale pouze pro SP.
Pan Doležal je šibal, ale i já v některých případech svým bližním radím "RUČNÍ přednostní relé" to proto, že je nejlevnější. Doma jsem si raději natáhl nový "dráty" kdo by poslouchal ty keci.
Vtip dnešního dne:
To pánové víte proč si ženy po 40 s námi nemohou hrát na schovávanou?? :" No ,  kdo by je hledal.?!:?"

Petr Doležal:
Manželka na to nic neříkala, asi si byla vědoma, co by ji čekalo, kdybych tahal další vedení a měnil "plasťák",  kde není místo na další jističe.A přidám taky vtip, resp.staronové pořekadlo : Všude dobře, doma manželka.

Navigace

[0] Index zpráv

[*] Předchozí strana