Zvládnu vyměnit vypínače sama?

<< < (2/2)

Patrik Augustin:
no ja uz to resim tak ze kdyz si to nakoupi sami tak si zapocitam osazeni ale uz nedrzim zaruku.Taky se mi stalo ze jsem se s klientem domluvil a on si potom nakoupil nejake levne sunty v nejakem hyper-super marketu a strasne se divil ze mu po mesici ten vypinac nechtel fungovat protoze se casem zkrizil meky plast a uz to nedosedalo tak jak melo na strojek.Ale lidi sou nepoucitelni a pak se strasne divi a nadavaj.
Idealni reseni je elektrikar ktery vi co dela.Vetsina z nas je schopna donest zakaznikovi nejake katalogy s obrazky jak to vypada a nechat klienta vybrat jaky vypinac se mu libi vzhledove ale vse dle dispozic v dannem pripade a ne potom chtit po elektrikari aby nacpal do melke krabice neco co tam proste nejde.Vymena vypinacu i s konzultaci zase nebude takova horentni suma.

Claudia Řípová:
 (poklona)  ,
tak vam moc  (poklona)  za rady. moc me nepotesily. ale tak trochu jsem tusila kdyz jsem ty vypinace u babicky videla napoprve ze bude lepsi elektrikar, no a potvrdili jste.  (poklona)  jeste jednou. jdu nejakemu zavolat, nebo kdyby jste znali nejakeho tak sup jsem kontakt. jsem z usti, takze nejlepe usti nad labem. diky jeste jednou a preju pekny den,  ;D  o:-)

Patrik Augustin:
zkuste tady nejakeho najit
http://elektrika.cz/adresarSearch?zeme=&kraj=&obor=&text=&SearchableText=

Navigace

[0] Index zpráv

[*] Předchozí strana