Čo všetko na doplnkové pospojovanie?
Fuk Tomáš:
Citace: Petr Moravec 16.10.2008, 19:18
To Fuk - Tudy cesta nepovede, to bych nepochopil díky. :o
Dohadovat se nehodlám, naštěstí nemusím. (dance)
Není nad opravdu věcné argumenty.
Citace: Petr Moravec 16.10.2008, 18:44
Zvláštní je jak někteří lidé dokážou chápat fyzikální zákony. (zle)
Ještě zvážím, zda bych neměl Matematicko-fyzikální fakultě University Karlovy vrátit ten doktorát z fyziky a přihlásit se k vám na doškolování :)
Rozmahel Vladimír:
Jen dovětek:
Nevím koho jsem dopálil, ale i to je někdy ku prospěchu věci, žádám admina ať mi osadí mínus nekonečno. To s tím chráničem byl pokus o humor, ale ta část o nezávislém chrániči je myšlena smrtelně vážně, byť trochu mimo téma této diskuse. (dance)
Merick Kir:
Začíná to být zajímavé. Vznikají doučovací kroužky akademiků u praktiku z terénu.
Když to takto půjde chvíli dál, tak budeme zocelený národ! (dance)
Ještě že rozpoznáme dávku humoru ...
Rozmahel Vladimír:
Ano, bo tak to ma byt, bo tak je to spravne... :D
Patrik Augustin:
Citace: Petr Moravec 16.10.2008, 18:44
Nechtěl jsem ani reagovat ale tohle se nedá. Pánové pospojovači raději přivedou tvrdou zem na izolovanou vodovodní baterii. To asi proto, aby při poruše např. pračky, byl proud při současném dotyku, (jedna ruka pračka a druhá kohoutek baterie) opravdu smrtelný. Díky za ránu jistoty, ale izolovanou baterii nepospojuji nikdy!
Zvláštní je jak někteří lidé dokážou chápat fyzikální zákony. (zle)
nejak nechapu jak muzu timto zpusobem dostat "tvrdou zem" na tu baterii.Ve chvili kdy me neco jde do zeme tak musi vybavit chranic.Ale je to jedno delejte si to jak chcete.To ze se udela doplnkove pospojovani neni zavada proti zadne CSN.Vse je odvisle od mereni. Ve sve podstate jsme si uz o hodne vyse v diskuzi ujasnili ze baterie na plastovem potrubi pospojovat asi netreba.
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana