Je možné vůbec pračku umístit k vaně resp. do zóny 2?

<< < (5/11) > >>

Jan Kučera:
To Matějka: Pračka u vany může za 1) prát, 2) rozhádat jinak poměrně slušné lidi, když zapomenou na kiderstube. Ještě je tady jedna možnost; za velmi extrémních podmínek může způsobit úraz elektrickým proudem. Zatím jsem se s tím ještě nesetkal, ale to neznamená, že by se to stát nemohlo.

Jan Kučera:
Tak jo Jardo. Když se v rodině narodí blbý dítě, dostane jméno Honza, a to jsem já. Přestanem se štajfovat a zkusíme konstruktivní spolupráci a o tu snad jde. kucera.honza@volny.cz

Roman Šulc:
Jardo nandej to Honzovi,nedej se zahanbit.

Jaroslav Kořínek:
Pánové, není umění to někomu nandat! S kolegou Kučerou bychom mohli vést donekonečna pomyslné žabomyší spory. To co jsme předvedli je odrazem skutečnosti v elektrice, reakce na dané táma, zapojení se do reality. Vygradovat spor na špičku jehly! Každý máme svoji pravdu za kterou si stojíme, kterou obhajujeme a jsme ochotni, ale to je jiná kapitola.
Závěr : Podle mne a několika jiných přispěvatelů máme názor, že pračka nepatří do zóny 2.
To ostaní jsou jen slova,slova....

Jiří Sedlmajer:
Pánové,
v Ročence elektro 2002, je uvedeno v obsáhlém popisu
 "Rekonstrukce el. rozvodů v  panel.byt.dome ch",autor Karel Dvořáček, uvedeno:

V koupelnách,ve kterých nebyl vyčleněn prostor pro aut.pračku ve vzdálenosti alespoň 600 mm od vany,tj. v zóně 3, kde není možné z dispozičních důvodů bytu možné tento odstup zřídit, se připouští umístění aut.pračky ve vzdál. menší než 600mm od vany,přičemž je ovšem nutné bezpodmínečně dodržet požadavky platné pro zřízení zásuvky v koupelně.

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana