Je možné vůbec pračku umístit k vaně resp. do zóny 2?

<< < (4/11) > >>

Jan Kučera:
To Kořínek: No, když už jsme se začali bavit o aroganci.... To není relevantní odpověď.

No, slunce vyšlo a tak se opět dostalo i na vás občane Kučero.
Nenutím vás měnit váš způsob života! Nenutím vás žít jinak. Nenutím vás měnit své (správně česky Vaše) názory. Nenutím vás Vůbec k ničemu. Nenutím vás ani k tomu aby jste (správně česky abyste)odepisoval na konkrétní diskusní připomínky.
Nenutím vás k tomu aby jste (viz výše)
 pracoval a škodil sobě, možná i druhým. Nenutím vás respektovat normy, zákony pravidla. Nenutím vás ...

Chci tím jenom říct, že se mnou nemusíte souhlasit, ale není naprosto žádný důvod pokoušet se z druhého dělat blbce, může se vám to vrátit.

Jaroslav Kořínek:
Každá akce budí reakci! O zmíněné osobě jsem nepsal, ale svět je kulatý a když zapomeneme na východ ze západu přiletí "irelevance?".

Jaroslav Matějka:
Co dokáže způsobit pračka u vany :-))))

Jan Kučera:
TO Kořínek: Kdysi jsem si myslel, že programovou nesrozumitelno st prohlášení umím docela dobře. Omlouvám se, jste mistr a překonal jste mne. Vůbec jsem vám nerozumněl. V jiné kapitole tohoto portálu jste navrhoval zveřejnit věk diskutujících. Vyhovím vám: Bude mi 58 let, jsem starý, unavený, nemocný, nasraný a hloupý primitiv. Je vám to bližší?

Jaroslav Kořínek:
(poklona)  bude mi 55 roků,jsem mladý chlapec,sice věkem opotřebovaný ale veselý, společenský s lingvistickými sklony své mateřštiny a optimistickým výrazem v tváři. No a tak jsme se představily. Kořínek ! Jarda!

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana