Lze do stěny ze sádrokartonu zapojit zásuvky a vypínače bez instal. krabice?

<< < (2/2)

Pavel Horský:
To Novák: Vámi popisovanými drápky jsou osazeny i strojky spínačů výrobců ABB, Kopp.......... ...

Ale bez instalačních krabic prostě nelze!  (zle). Kde je problém v dodatečném usazení krabice do sádrokartonu? Vykružovačka-krabice-šroubovák a hotovo.

Jan Franěk:
Na co všechno se nedá přijít. Ušetřit pár korun na prasárně a pak si koupit mobil za 20 000-,kč   (dabel)

Ještě to hájit vlastním tělem. Zavedl bych opět máčení nepoctivců ve Vltavě.

Evžen Gavenda:
TO Doležal:
 (poklona)  za odpověď, že rozpěrky slouží k uchycení do krabice mě fakt nenapadlo.

TO Novák:
Jsou to výrobky zn. ANYA a byly mi doporučeny ve specializované m obchodě s elektroinstala čním materiálem. Nevím, zda se jedná o Polskou "kvalitu",  ale po prohlédnutí mi nepřipadaly jako šunt. A jak jsem na to vůbec přišel? Právě tak, jak jste to popsal, že truhláři to tak běžně dělají.

TO Horský:
Problém není nikde, jen jsem se zeptal, abych nebyl úplně blbej. Rozhodně bych něco takového neudělal po konzultaci s odborníkem. Schválně píšu " s odborníkem",  protože to není každý elektrikář.

TO Franěk:
Neptal jsem se na to, abych ušetřil a už vůbec to nehájím vlastním tělem. Prostě jsem se zeptal, protože si myslím, že od toho tu tohle diskusní fórum je.

Navigace

[0] Index zpráv

[*] Předchozí strana