Zase bude nové označení kabelů? Zruší se "A, B"?
Štefan Beláň:
Tak jsem si pozorně přečetl ČSN 33 0166 ed.2 a ČSN EN 60446 (33 0165) a to přeznačování asi nebude možné!O přeznačování se již nikde nehovoří a tak od 1.4.2006 se přeznačovat asi nebude. Modrý vodič se dá však použít pro jiné účely než "neutrální vodič" v systému, kde se tento vodič nepoužívá. To je pro soustavu TN-S nemožné!Takže pane Kavalec opravdu budete muset použít kabel 3x.P.S. Opět se vrátilo do norem to, co tam již dříve bylo "vyhrazené barvy" modrá a zeleno/žlutá.Pane Dosbaba, zatím zůstáva v platnosti ČSN 33 0165 pro ČR a tak se kabely asi vyrábět budou. Nechme se překvapit jak dlouho!
Petr Doležal:
Pro kabely 4Bx jsem si zmodifikoval tabulku kódů. Třeba se bude někomu hodit, např.jako vkopírování obrázku do technické zprávy. Je to ale trochu rozmazané, musel snížit kB pod 100.
Jaroslav Kořínek:
Zu befel! Nařízení je nařízení a rozkaz je rozkaz. Již jsem zde několikrát psal: "Nehledejte logiku tam, kde není!"Ostatní viz kolega Hasala-AUTOcenzura
Otakar Dosbaba:
Neznáte někdo konkrétní odkaz či adresu na odpovědná zastupující místa, kam lze zaslat žádost o vysvětlení a podání oficiální odpovědi na uvedené nedostatky?
Petr Moravec:
Lapárna, Nádraží Kocourkov 251.:-).
Omlouvám se já neznám.
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana