Kdo zřídí přípojku k EO.N a kolik bude asi stát?
Daviki:
Mám možnost koupit dům, který zatím není připojen k elektrické síti.
Vše se zdá být perfektne nachystané, kabel (cca 10m ) stočený a napojený k nejbližšímu odběrnému sloupu, přípojka na domě je také nachystaná.
Jde jen o to aby někdo rozmatal ten tlustej kabel a připjil ho k domu.
Tak mě zajímá kolik to bude stát.
Dům bude mít vše na el. energii, topení (infráky+přímotopy) v koupelně podlahové elektrické, sporák a klasické domácí spotřebiče.
Štefan Beláň:
No určitě zaplatíte poplatky dle vyhl. 51/2006 Sb. - viz tabulka v příloze.
Předpokládám že budete potřebovat minimálně jistič 3x32A, tj. poplatek 16 000,- Kč.
Kolik budou stát montážní práce, to záleží na místních zvyklostech. ??
Daviki:
Páááni, tak to je šupa, 3x25A a 500Kč za A, no to se teda jako prohnu! Já teda doufám že jste se spletl, ale t oasi né... nějak to nechápu za co chtěk tolik prachu...
Kamil Novák:
Citace: Daviki 15.09.2008, 19:36
Dobrý večer,
mám možnost koupit dům,
+
Citace: Daviki 15.09.2008, 20:18
Páááni, tak to je šupa (16.000,-Kč),
(ssur)
Citace: Daviki 15.09.2008, 20:18
Páááni, tak to je šupa, 3x25A a 500Kč za A, no to se teda jako prohnu! Já teda doufám že jste se spletl, ale t oasi né... nějak to nechápu za co chtěk tolik prachu...
Jestli jste v rajónu ČEZu, tak nevím za co to chtějí, ale není těžké uhádnout proč : http://penize.cz/43538-analytici-zisk-cez-vzrostl-o-28-procent-na-268-miliardy-korun
Šipeky Michal:
Sice offtopic ale pre porovnanie...
Slovensko
Byt v meste, novostavba, elektro prace vykonane + ukoncene + revizie vykonane. Vsetko v poriadku. Vsetko bolo dokonca pripojene, teda elektrina v objekte bola aj v byte bola kym mal statut stavby a nebol predany konecnemu majitelovi. Teda energetika nemusela robit nic, iba odplombovat istic a "zapnut ho". Bezny jednotarif, 3x16A. Cena 4517,- Sk. V tomto porovnani mi 16000 CZK nepride az tak priserne vela za 3x32A, navyse ked nic nie je zapojene a ide o samostatne stojaci dom...
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana