Musí být topná rohož jištěna 2-pólovým jističem?

<< < (4/4)

anonymní_anonym:
Citace: Jirka Š. Svejkovský  08.09.2008, 09:38

Mojí registraci (a vlastně i všech členů clusteru) zpochybnit nemůžete. Jsme registrováni na základě dokladu o odborné způsobilosti. To jenom na okraj.

Nerozumím. On ji někdo zpochybňuje?

Tvrdíte, že jste přešel do anonymity, protože vás kdosi napadal.

Ne, takto jsem to neformuloval. Předposlední kapkou bylo to, že mne vážený člen clusteru (ne "kdosi") označil za anonyma nehodného odpovědi. Když tedy anonym, tak opravdový anonym.

Mě to připadá, jako kdybyste přešel do odboje  ;D.

Mně občas taky.

Jestli nemáte dost odvahy se pohádat na profesním fóru pod vlastním jménem, radši toho nechte úplně. Věřte mi, dost často si rozmyslím, než nějaký kritický příspěvek odešlu. Protože se pod něj podepíšu - a taky si za ním stojím. A že jsem to párkrát schytal. Nehodlám se ale schovávat za rohem a pokřikovat na ostatní svoje "moudra".

Odvaha není to, co by mi chybělo. Koho moje "moudra" nezajímají, nemusí je číst.

P.S. adminům se opět omlouvám za zahnojení tohoto vlákna (musel jsem reagovat na výzvu) - DELETE to spraví.

Pavel Horský:

No, nedá mi to, ale přispěju taky.

Pravidla fóra, která jsou i celkem razantně vynucována se mi taky ve všech bodech nelíbí, ale co nadělám, není to fórum moje a nějak se s tím poperu.

Tvrdíte, že jste přešel do anonymity, protože vás kdosi napadal. Mě to připadá, jako kdybyste přešel do odboje  ;D. Jestli nemáte dost odvahy se pohádat na profesním fóru pod vlastním jménem, radši toho nechte úplně. Věřte mi, dost často si rozmyslím, než nějaký kritický příspěvek odešlu. Protože se pod něj podepíšu - a taky si za ním stojím. A že jsem to párkrát schytal. Nehodlám se ale schovávat za rohem a pokřikovat na ostatní svoje "moudra".

KRÁSNĚ  A VÝSTIŽNĚ NAPSÁNO = bod

zerotest:
To:Pavel Horský  Posláno: Dnes v 08:10 

, ,TO Zerotest:   jen si myslím, že se o vaše tvrzení nemůže RT pořádně opřít. Při nedodržení montážních podmínek udávaných výrobcem, pak padá případná záruka na výrobek, ale určitě to nemá nic společného s vystavením revize. , ,

Vážený pane kolego, dovolím si s Vámi nesouhlasit. Návod k montáži je povinen výrobce dodávat v jazyce českém právě proto, aby zařízení bylo bezpečné a osoba, která provádí montáž má být na takové odborné znalosti, že to dle návodu udělá a uživatel zařízení dle návodu používá. Jestli že zařízení není dáno do provozu s návodem výrobce, tak se to v revizní zprávě musí objevit. Revizní zpráva dle mého anonymního názoru popisuje stav zařízení - tedy není li zprovozněno dle návodu výrobce, pak může být nebezpečné.

Na co asi ty návody k montáži a provozu výrobce vypracoval?

Pozn.
Taky jsem zde vystupoval dříve pod svým jménem a dočkal jsem se zesměšnění svého jména.
Pro mě dost pádný důvod být anonymní.  Dále zjistit kdo a proč smazal nějaký můj příspěvek je nemožné. vám nevadí, že anonymní čistič, který vás zaregistroval se ke svému jednání ani neumí přihlásit. Mě ano a proto je jedno jestli tu vystupuji anonymně nebo ne.

SMILEK:
Citace: Pavel Smílek  08.09.2008, 02:29

PS: Anonymy také nemusím (toleruji jen Anonymního_ano nyma a i toho jsem už vyzval k registraci). To však nikoho neopravňuje k vyjádřením ... viz první citace. Dnes to bude bez smajlíků, je mi z téhle diskuse nanic.

Tady došlo k nepochopení mého příspěvku (i mou vinou, psal jsem to v noci a narychlo před výjezdem k havárce):
Anonymy nemusím, ale neopovrhuji jimi. Nelze nikoho nutit k registraci a přesto není dobré jim zcela zavírat dveře. Např. mnou zmiňovaný Anonymní_anony m zde v mnoha příspěvcích prokázal svou vysokou kvalifikaci a dobrou snahu pomoci v oboru lépe, než mnozí registrovaní. Svým způsobem si jej vážím. Anonymita mi nevadí při diskusi nad odborným tématem. Vadí mi v případě, že chci s dotyčným navázat jiný stupeň komunikace (a nemám jak) a také v případě, že je veden spor o čest jakéhokoliv subjektu (v tomto má pravdu p.Beláň). V mnou uvedené větě byl původně na citovaném řádku smajlík, ten jsem však poté smazal vzhledem k celkové povaze příspěvku. Chyba, měl jsem tu větu smazat celou. ALCR by měl napadat Bonegu pod svým reálným jménem, p.Hudeček by se však měl také zdržet výpadů ... viz citace v mém předchozím příspěvku. Omlouvám se všem postiženým (a zejména Anonymnímu anonymovi) za toto nedorozumění. Co takhle se vrátit k tématu ...  :)

Jagiello:
K podstatě otázky :
ČSN 33 2000-7-753 Podlahové a stropní vytápění čl. 753.413.1 :
Jako ochranného prvku se užije chrániče se jmenovitým vybavovacím proudem max. 30 mA.

(Aby rozsáhlá diskuse nevyzněla tak, že staší jednofázový jistič).

Navigace

[0] Index zpráv

[*] Předchozí strana