Jak propojit signál HDO do chatky s přívodem CYKY 4x...?
Axoz:
Je fakt že nejsem Revizák ale elektrikáře dělám ale jen silno moje práce končí u hlavního jističe a dál pak už jen tuším co dělat (neni to jak zapojovat TS) , ale při tom popisu co ste mi napsali už zhruba vím jak na to, budu už jen potřebovat rele jestli sem to správně pochopil a ten další kabel. Někde sem tu našel blokové schéma zapojení pro doutarif myslím že když to upravím podle vašich rad bude to fungovat. Já vlastně spojím dvě cívky tu která spíná bojler s tou mojí která bude u odpočťáku (tim pádem mi to sepne i moje rele).Druhý konec cívky uzemním (lišta PEN), přepínací kontakt rele uzemním (lišta PEN)a na jeden kontakt rele připojím tarif výstup z odpočtovýho elektroměru a na druhý kontakt (rozepnutý) připojím zásuvku na nízký tarif je to tak ?
Pavel Horský:
Vše jsem vám poslal na váš uvedený email
glevan:
připojím jednu poznámečku , při vašem řešení je nutné ještě natahovat další ovládací kabel.Ne všude to ale jde bez problémů( rozkopávat dům , zahradu a tak) Co třeba sehnat ve velkoskladě či bazaru starý poctivý HDO FMX 100 . Zapojím ho kde potřebuji , navolím si kod jako mám v elměrovým rozvaděči a je to
Jan Půhoný:
Nebo si dovolím doporučit toto zařízení: http://obchod.puhy.eu/index.php?main_page=product_info&products_id=133
Michal Kolesa:
Citace: Pavel Horský 17.08.2008, 13:15
to už neni opět práce pro vás, ale pro zkušeného elektrikáře, který může zasahovat do zařízení pod plombou.
Kdo vš může pod plombu ?
Ve škole jsme se učili, že jen pracovníci rozvodných závodů
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana