Co vše musí dělat revizní technik ?
Jiří Schwarz:
Co musí dělat revizák zaleží na mnoha faktorech. Jedním důležitým faktorem je, jestli je OSVČ nebo jestli dělá RT v zaměstnaneckém vztahu.
Já jako zaměstnanec jisté firmy mám jasný úkol:
- provést revizi a zpracovat revizní zprávu
- evidovat si provedené revize a "hlídat" termín následné revize
- v případě, že najdu závadu, mám vypracovat přílohu k RZ, kde popíši způsob odstranění závady
- jsou některé drobné závady, které bych měl na místě opravit, aby tam nemusel jezdit někdo další kvůli úplné maličkosti
První bod je jasný, to ostatní je tak trochu nestandartní stav, které vyplývá s dohody se zaměstnavatele m, ale nemůže to nikdo takto obecně chtít po RT, který je "na volné noze"
Proto nejde jednoznačně říci co všechno musí RT udělat
Michal Kolesa:
Citace: Jaroslav Mrázek 14.08.2008, 06:58
Jestli chcete mít revizní zprávu, bude nejlepší, když si pozvete revizního technika, který vám provede revizi elektroinstala ce v prostorách které užíváte, včetně této zprávy. Téměř určitě nemáte platnou revizi, když nevíte jak vypadá revizní zpráva. ;D A kdyby vám náhodou nestačila jedna zpráva, tak si můžete nechat udělat revize od několika různých RT a zprávy porovnat. (jupi)
Myslím, že by revizi máma doma neplatila :'(
Michal Kolesa:
Citace: Jirka Š. Svejkovský 14.08.2008, 07:14
Teda pánové, to je zase téma. Pan Kolesa se doma zřejmě velmi nudí. Že na to reagujete.
Budu mít invalidní důchod tak co mám doma dělat ?
Jirka Š. Svejkovský:
Citace: Michal Kolesa 14.08.2008, 09:44
Budu mít invalidní důchod tak co mám doma dělat ?
Zkuste třeba vláčky nebo turistiku.
Nechápu, proč chcete po profesionálech, aby věnovali svůj čas a energii (zdarma) na odpovědi na hloupé otázky - stejně vám to k ničemu nebude.
To je čistě můj názor. Jestli vás admini nechají, to je jejich věc, jestli vám budou kolegové odpovídat, taky jejich věc. Já osobně končím.
Michal Kolesa:
Citace: Jirka Š. Svejkovský 14.08.2008, 10:05
Zkuste třeba vláčky nebo turistiku.
Vláčky mě nikdy nebavily; Do přírody nemůžu protože jsem alergik a navíc mě stačí dojít nä nákup a jsem uštvaný a několik hodin to rozdýchávám
Mezi mé zájmy patří elektrotechnik a,elektronika,strojírenství,automatizace,fyzika
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana