Co vše musí dělat revizní technik ?
Michal Kolesa:
Jak čtu diskuzi, tak často revizáci musí závady opravovat ?
Proč ? Proč to neopraví někdo s "nižší sarží" (myslím paragraf z 50tky) ? A revizák by to pak znovu přišel zkontrolovat ?
Ve škole nám říkali, že elektrikář (§6) něco zapojí, pak příjde revizák (§9) ten to zkontroluje a když je závada tak znova příjde elektrikář (§6), který to opraví a pak znova příjde revizák (§9) a cyklus se opakuje dokud není závada odstraněna
Dokonce jsme to měli takto v sešitě (doslova né takto (sešity už nemám, abych to opsal)),ale v tomto duchu
Radek Kroutil:
Citace: Michal Kolesa 13.08.2008, 13:44
Jak čtu diskuzi, tak často revizáci musí závady opravovat ?
Proč ? Proč to neopraví někdo s "nižší sarží" (myslím paragraf z 50tky) ? A revizák by to pak znovu přišel zkontrolovat ?
Ve škole nám říkali, že elektrikář (§6) něco zapojí, pak příjde revizák (§9) ten to zkontroluje a když je závada tak znova příjde elektrikář (§6), který to opraví a pak znova příjde revizák (§9) a cyklus se opakuje dokud není závada odstraněna
Dokonce jsme to měli takto v sešitě (doslova né takto (sešity už nemám, abych to opsal)),ale v tomto duchu
Protože máme smlouvy na revize a ne na opravy. Zkusil jsem to nabídnout firmám, že případné opravy udělám, ale byl jsem odmítnut.
Prostě budou závady a firma vyhlásí výběrovku na opravy. A pak jí stačí protokol o porevizních opravách a už si revizáka zvát nemusí
Michal Kolesa:
Můžete prosím vás odpovědět znova, (poklona)
Mám pocit, že jste moji otázku špatně přečetl, protože odpovídáte "opačně"
Radek Kroutil:
pane Kolesa, dejte mi sem prosím nějaký linky na odkazy, kdy to RT museli opravovat. (poklona)
RT pouze hodnotí stav zařízení. Záleží na smlouvě s investorem
Michal Kolesa:
Např. v této diskuzi
http://diskuse.elektrika.cz/index.php/topic,9203.msg62924.html#msg62924
Se RT Kamil Novák ptá jak opravit zavírání rozvaděče
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana