Jak co nejméně nebezpečně zapojit AccessPoint na balkoně ?
Fojtík Jaroslav:
Citace: anonymní_anonym 27.08.2008, 09:10
Nejen to, ten stožár s anténami tvoří dokonce - a zcela zbytečně - pomocný jímač (blesků).
Znam situaci poskytovatele. Je vubec rad, ze si tam tohle mohl pripojit. Kdyz do toho uhodi blesk, tak mu vyhori 2AP (prijem, vysilani) a bude to pro nej daleko levnejsi nez se dohadovat s druzstvem >:D. Vzhledem k tomu, ze wifi prijima a zase vysila, tak el. vyboj do datove site nezatahne.
Fuk Tomáš:
Citace: Fojtík Jaroslav 10.11.2008, 14:25
Znam situaci poskytovatele. Je vubec rad, ze si tam tohle mohl pripojit. Kdyz do toho uhodi blesk, tak mu vyhori 2AP (prijem, vysilani) a bude to pro nej daleko levnejsi nez se dohadovat s druzstvem >:D. Vzhledem k tomu, ze wifi prijima a zase vysila, tak el. vyboj do datove site nezatahne.
Přesto jsem přesvědčen, že to šlo udělat, za prakticky stejné peníze a bez zásahu do budovy, tak, aby ta WiFi souprava byla před hromy a blesky chráněna mnohem lépe.
Šlezingr Jan:
Já mám zkušenosti s tímto zařízením. AP je umístěno uvnitř, napájení se vede po ethernetu. http://tyhan.cz/index_sub.php?id=10043
Po nějakém čase začalo zařízení vypadávat. Problém byla kondenzující vlhkost. Problém byl vyřešen vyvrtáním odkapové dírky dospod krabice.
Navigace
[0] Index zpráv
[*] Předchozí strana