Věřili byste tomu, že možnost jak ušetřit je si sbastlit elektriku sám?
Jiří Schwarz:
Citace: František Šohajda 12.08.2015, 13:34
...stará instalace v TN-C.....Nové zásuvky, a ejhle jen dva dráty?? Co s tím?? zapojil jen L a PEN dal jako N....ženu prý ohromně kopala automatka
...
To se stává, když si někdo koupí ty zásuvky od "YZZ" s bezšroubovými svorkami, tam to tak krásně vychází u smyčkované zásuvky, 2x přívod, 2x odchod, , kolík nějak není kam zapojit, funguje, tak co by na tom mohlo být špatně (zle)
Čestmír Kubáček:
Ha, a co je na tom špatně? Moje žena 50ku nemá, ale chtěla v kuchyni mraky zásuvek.
Posadroval jsem jí to, zakreslil pastelka na na zeď co s čím spojit, kam co povede, vrátil jsem se z práce a kuchyň natahana.
Stejně to řeším s kolegou truhlářem, který rekonstruuje. Než aby mě platil jako celek, chodím s ním po večerech probrat co je hotovo, co chce realizovat a jak to udělat. Za pivko. A zatím 0 problémů. A projekt nakreslen dle skutečnosti a ne nějakýho snu průhledného kabelu přímo středem okna.
Miroslav Minařík:
Citace: Čestmír Kubáček 30.11.2018, 21:33
Ha, a co je na tom špatně? Moje žena 50ku nemá, ale chtěla v kuchyni mraky zásuvek.
Posadroval jsem jí to, zakreslil pastelka na na zeď co s čím spojit, kam co povede, vrátil jsem se z práce a kuchyň natahana.
Stejně to řeším s kolegou truhlářem, který rekonstruuje. Než aby mě platil jako celek, chodím s ním po večerech probrat co je hotovo, co chce realizovat a jak to udělat. Za pivko. A zatím 0 problémů. A projekt nakreslen dle skutečnosti a ne nějakýho snu průhledného kabelu přímo středem okna.
No to je skvělé!
Zkuste se tím živit!
;D ;D ;D
Rozvodak:
Citace: Miroslav Minařík 30.11.2018, 21:43
No to je skvělé!
Zkuste se tím živit!
;D ;D ;D
Vždyť jo, chce to asi je 20x víc zakázek a doufat že truhlářskej někde nezasádroval čekuládu :D
Zdenek+:
Zdnickej ji pořádně omotal páskou a prej dyž vomítka vyschne tak to bude dobrý.
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana