Věřili byste tomu, že možnost jak ušetřit je si sbastlit elektriku sám?

<< < (8/10) > >>

Jirka Š. Svejkovský:
Teda, člověče, tolik hrubek v jednom textu jsem už dlouho nenašel. Měl jste použít tlačítko "Prohlédnout" než jste to odeslal, možná byste to pak opravil.

Revizor vám může zkontrolovat leda jízdenku.

Kecy o tom, že papír je na nic a kutil může pracovat líp jak profík skončí v okamžiku, kdy ta instalace někoho zabije. Pak budete přesvědčovat soudce ...

Zakazovat prodej čehokoliv je nesmysl, v tom se shodneme.

František Šohajda:
Citace

Kecy o tom, že papír je na nic a kutil může pracovat líp jak profík skončí v okamžiku, kdy ta instalace někoho zabije. Pak budete přesvědčovat soudce ...

Včera jsem to řešil...Kutil si překopával koupelnu a elektrika je prý jen hračka!! >:D
Dělal si prý všechno sám...stará instalace v TN-C.....Nové zásuvky, a ejhle jen dva dráty?? Co s tím?? zapojil jen L a PEN dal jako N....ženu prý ohromně kopala automatka
když vydělávala prádlo a šáhla na nerez buben!! :'( :'( :'( Kolík zůstal nezapojen v koupelně kde bylo po kotníky vody!! ;D
Řekl jsem jim že jsou druzí Kramní ! a divili proč pořád jsou nějaké novinky, dříve dva dráty a dnes tři ?? Prý je to na hlavu!

Joscer:
Proč si neofotil původní zapojení zůstává záhadou, těmi třemi dráty nechtěl před manželkou být za fušera :-)

Mě jednou kopla pračka po vytažení vidlice a dotyku kolíku, asi zbytkový kondenzátor - zřejmě chyba na výrobku, to by neměl pustit do sítě, nebo statika...

Jaroslav Molák:
K tomu nakupování jenom doplním, že plynaři si svůj trh lépe hlídají.
     Mám kuchyňský sporák na Propan-butan a nemohl jsem sehnat těsnění pro spojení plynové bomby s rozvodem při její výměně. Zkrátka pro plyn u nás není skoro žádný obchod. Tím chci říct, že v sousední cizině nějaké jednotlivosti jsou spíše k mání u řemeslníků než v obchodě. Samozřejmě speciální obchodní síť existuje i v zahraničí.

Miroslav Minařík:
Citace: Batik  11.08.2015, 23:52

myslím si že pokud se něco udělá podle předpisu tak je úplně jedno jestli to dělá člověk s orazítkovaným papírem nebo někdo kdo tomu rozumí ale nemá papír

Jedno je kolečko u trakaře. Na vaší větě je správné, že si to jen myslíte, protože je to jinak.
Předpisy a normy nejsou návody krok za krokem jak co provést.
Ke každé činnosti potřebujete znát mnoho souvislostí, které korespondují k danému úkonu, místu a času.
Pokud má někdo "papír" je s největší pravděpodobnos tí okolností znalý a naopak. Tolik z praxe.

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana