Jak zapojit dvě časová relé TU 60 aby fungovala jako cyklovač?
Zdenek 2752:
Jedno kompaktní relé: Víte někdo jestli existuje jedno relé s možností zvolit rozdílné časy na sepnutí a na rozepnutí? Nikde jsem takové nenašel. Ve velkoobchodě jsem se ptal nákupčích. Taky nic. Potom je nutné použít 2 samostatná relé.
Souhlasím s tím že je nutné si sednout a nad papírem něco vymyslet.
Někdy, podle toho jaké potřebujete časy, lze využít programovateln ou zásuvku. (mezikus na zasunutí do běžné zásuvky).
Petr Doležal:
Víme
Milan Hrdý:
Asynchronní cyklovač, např CRM-2H, nebo CRM-2HE, nebo do patice PRM-2H. Tím nastavíte dva rozdílné časy, od sekund po dny. Jinak díky za dobrou radu s ohledem na zapojení TU 60. To se hodí.
František Šohajda:
Nechci vás odrazovat od relé TU 60 ....toto relé bylo výborné a poplatné v době kdy nebylo jiné!!...Jelikož obsahuje "kolečka" z plastu po krátké či delší době přestane fungovat..../ plastové kolečka začnou drhnout, opotřebovávat a pod.../....je i dosti hlučné a pod....jak píší kolegové přede mnou dnes jsou elektronické výrobky od různých firem.....jak znám TU 60 tak dnešní elektronické relé hodně ho předčí !
ivan tarkay:
(poklona) .Ja mam vo freze problem s TU 60 AKC 110V taktiez ako nahradu za druhe TU 60 mam cyklovac CRM-2H.No len problem nastava ked TU 60 nastavim na akykolvek cas tak mi nevrati rucicku naspat a vypne mi posun pracovneho stola.viete mi poradit
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana