Musí být fáze stále ještě vlevo?
Kamil Novák:
Citace: Miroš Jan 08.09.2008, 21:13
Kolego Nováku snad sa tak moc nestalo :-[
Jistě že ne. To já jen tak z pedanterie. ;)
Miroš Jan:
No tak jó. (drinks)
Mimochodem, já osobně zapojuji fázi vždy vlevo. :)
Aleš Dobrovolný:
Citace: Kamil Novák 08.09.2008, 21:08
Popravdě, je to škoda od 500.000,-Kč. ;)
Pane Nováku,
jste si jistý, že Vámí citovaný § 89 odst. 11) zákona č. 140/1961 Sb., trestního zákona je relevatní s článkem 411.3.3 Doplňková ochrana ČSN 33 2000-4-41 ed.2? Já o tom jaksi přesvědčený nejsem.
Mým výkladem je, že o tom rozhoduje investor, a naprojektuje to projektant, kteří mohou rozhodnout, který zásuvkový okruh nebude opatřený chráničem z důvodu zabránění nějakých škod (nemusí to být jenom vytečená lednička).
A to nic nic nemění na mém názoru, že každý okruh by měl být opatřený chráničem, z důvodu, že za pár let se bude používat stejně na něco úplně jiného.
Aleš Dobrovolný:
Jo a zpět k tématu:
přimlouvám se za fázi vlevo, je to jakási dobrá praxe, tak proč proti tomu brojit a bránit se tomu i když ČSN to vysloveně nechce.
Kamil Novák:
Citace: Aleš Dobrovolný 09.09.2008, 07:41
Pane Nováku,
jste si jistý, že Vámí citovaný § 89 odst. 11) zákona č. 140/1961 Sb., trestního zákona je relevatní s článkem 411.3.3 Doplňková ochrana ČSN 33 2000-4-41 ed.2? Já o tom jaksi přesvědčený nejsem.
Mým výkladem je, že o tom rozhoduje investor, a naprojektuje to projektant, kteří mohou rozhodnout, který zásuvkový okruh nebude opatřený chráničem z důvodu zabránění nějakých škod (nemusí to být jenom vytečená lednička).
To víte, že si jistý nejsem.
Ale jisté je, že okolo podobně neurčitých pojmů, jako je zde zmiňovaná "značná škoda" bývá mnoho problémů, nejednoznačnýc h výkladů a nejasností.
Hledal jsem jen, co tento nejasný termín může znamenat a jedinou definice našel právě tam. :-\
Ale po zkušenosti s justicí nepochybuji o tom, že v případě řešení nějakého sporu, např. o náhradě škody, by tato definice nezazněla. (norm)
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana